Mortal Kombat rulează

Nu știu vârsta tuturor celor care mă citesc, dar pot banui măcar că mulți dintre voi ați jucat Mortal Kombat la viața voastră. Eu mă refer la Mortal Kombat ăla care se joacă cu joystick și butoane ca pe vremurile apuse. Ei bine, un prieten a căutat și a investit bani într-o soluție gen consolă/aparat de jucat Mortal Kombat ca pe vremuri. Cu tot cu tâmplărie identică la bază, ca să fie senzația completă. Am fost la el și am jucat intens Mortal Kombat fără să cumpăr fisele de la nea Ion ca pe vremuri. Credeți-mă, senzația e de nedescris. Ai la îndemână droaia de tehnologie, dar stai și joci Mortal Kombat ca pe vremuri, la un aparat în care erai obișnuit să bagi fise de la nea Ion ca să joci mai departe. Cei care știu la ce mă refer înțeleg deja ce vreau să spun. Adevărul e că iese distracție ca pe vremuri cu prietenii din copilărie dacă vă adunați la o bere, chiar dacă anii au trecut și chipurile ne-am maturizat cu gândul la plăci video super șmechere. Pentru mine, Mortal Kombat pe consolă integrată în aparat de lemn e ca Maria Dragomiroiu pentru părinții mei: trăiește, există și o ascultă cu plăcere, chiar dacă nu e ultima modă :). Vouă ce jocuri video v-au marcat copilăria?Mortal Kombat

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Mortal Kombat rulează”

  1. Mai e de lucrat la aparat, daca tot va adunati la mine sa jucati asa cu foc, hai sa ne adunam sa punem osul la treaba sa terminam aparatul… Punem geamurile, neoanele, autocolantul etc. Ce zici? Te bagi?

    Răspunde
    • Mi se pare că trebuie să luăm și un monitor, sau e suficient ăla și vine geamul peste el? Normal că mă bag, însă eu stau să mă mai gândesc la un lucru: oare dacă s-ar face o sală de jocuri de genul ăsta în Galați, ar veni lume?

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.