Ce este un pitch?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pentru că la Open Connect Galați s-a tot folosit termenul de pitch, am să scriu aici ce este un pitch. În primul rând, un pitch nu este o prezentare simplă sau generalistă și nu este nici forma prescurtată pentru un speech. Pe vremuri, cei care vroiau să prezinte idea unui film la Hollywood într-un timp foarte scurt (gen 1 minut), aveau la dispoziție o scurtă prezentare. Așa s-a născut noțiunea de pitch. În vremurile actuale, pitch este denumirea pentru o prezentare foarte scurtă de vânzări. Pitch-ul este un discurs succint despre un proiect, o afacere sau un concept pe care dorești să-l prezinți auditoriului. Adică, are un scop. Sau trebuie să aibă un scop mai mult sau mai puțin vizibil. În urma unui pitch bun de 1 minut, oamenii interesați sau oamenii pe care i-ai făcut interesați, deși nici nu se gândeau la asta, trebuie să-ți pună întrebări prin care să dezvolți ideea prezentată inițial și să vină să te întrebe mai multe after event. Mai multe despre ce este un pitch găsiți aici. Între timp, eu vă invit la evenimentul Open Connect din Galați care se va desfășura pe 28 noiembrie la Yoobi, începând cu ora 09:30. Despre Open Connect Galați citiți mai multe aici. Ne vedem acolo. Mai ales că tura asta și eu voi susține un pitch despre blogging și cum te poate ajuta în afacerea ta sau în campania ta de branding personal. Vă țin la curent pe mail (click aici).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend