Cum să cunoști și să relaționezi cu mai mulți antreprenori din Galați? Open Connect

După modelul întâlnirilor Open Connect din București, Open Connect Galați va fi un eveniment de networking pentru antreprenori care se va susține aproape în fiecare joi în Galați. Antreprenorii în devenire, antreprenorii noi și antreprenorii cu experiență știu cât de important este networking-ul în zilele noastre. Dacă ești antreprenor sau îți dorești să devii antreprenor, pur și simplu nu poți evolua fără networking. Însă, după modelul Open Connect de la București care reprezintă deja o tradiție binecunoscută, networking-ul de calitate vine și la Galați într-un cadru organizat, dispus să înlesnească relațiile între oameni de calitate ce împărtășesc valori comune pentru antreprenoriat.

Dragilor, evoluăm! Iar prin intermediul blogului www.GabrielUrsan.ro doresc să vă împărtășesc mai multe informații despre Open Connect Galați, o inițiativă care se va materializa pentru prima dată în Galați joi, pe 14 noiembrie la pub Yoobi Galați începând cu ora 09:30 (da, dimineață, că atunci avem mai multă energie :)). În cazul în care nu știți unde este Yoobi, trebuie să vă spun că se află pe strada Domnească, chiar vis-a-vis de WinMarkt (orice gălățean știe unde e WinMarkt/Modern – ei bine, Yoobi se află chiar peste stradă, lângă Olympos Cafe, Le Marche și Smart Travel). Merită să fii acolo, iar în cele ce urmează îți voi povesti foarte pe scurt de ce. Oportunitatea de networking consider că a fost deja destul de bine înțeleasă, așa că nu am să o repet. Oamenii inteligenți și proactivi care s-au abonat deja la newsletter-ul www.GabrielUrsan.ro știu de ce ;).

În primul rând, ce e Open Connect Galați? Este o întâlnire de networking, pitching și mentoring pentru antreprenori și startup-uri, programatori, designeri web, oameni de media, specialiști și oricine altcineva care are ceva de spus în comunitate.

Evenimentul se va desfășura bilunar la Galați. Pentru propuneri de subiecte și persoane pentru mentoring (sau dacă ai un proiect/start-up/eveniment pe care vrei să îl prezinți) contactează echipa Open Connect Galați. Primul pas este să iei legătura cu Radu Turcescu de la Smart PR Group aici.

Înainte de a vă prezenta agenda Open Connect Galați de pe 14 noiembrie, merită să vă mai spun că Open Connect e un eveniment național. În jurul acestui eveniment s-a construit o comunitate. Este important să cunoști regulile generale ale grupurilor Open Connect din țară care pot fi citite aici și se aplică și pentru Galați. Da, știu, reguli sună nasol, dar sunt convins că îți dorești eficiență într-un eveniment networking, nu timp pierdut aiurea :). Mai multe detalii despre conceptul Open Connect pentru antreprenori poți citi pe site-ul național aflat la OpenConnect.ro. De asemenea, Radu Turcescu a anunțat într-un articol de pe blogul său despre startul Open Connect Galați care va fi susținut de Nicoleta Nistor, Gabriela Chiriac, Marian Gradea și subsemnatul, Gabriel Ursan :).

Open Connect Galați

Agenda primului eveniment Open Connect Galați care se va desfășura joi, pe 14 noiembrie la Yoobi, începând cu ora 09:30 arată frumos, adică așa (apropo, primele 10 cafele le dă Yoobi din partea casei, pentru că Yoobi susține prin astfel de evenimente conceptul de social connection bar pe care îl promovează):

 • 09:30 – 9:35: sosirea participanților. Încercați să ajungeți la timp că se filmează, iar evenimentul va fi transmis live pe plan național.
 • 09:35 – 10:00: Ice-Breaking. Prezentări individuale: cine sunt, ce fac, ce ofer, de ce am nevoie etc.
 • 10:00 – 10:30: Sesiune de pitch-uri + întrebări. Nici eu nu știu exact ce va fi, dar sună interesant și abia aștept să aflu despre ce va fi vorba. Oamenii care vor vorbi sunt:
 • Radu Turcescu – Smart PR Group
 • Iulian Luca – “The Alpha Group” – program internațional de susținere a antreprenorilor
 • Zenaida Costea – “Femeia somelier”
 • Cristian Bute – “Bubble Fun”
 • 10:30 – 10:45: sesiune de mentoring cu…
 • Radu Oprea – despre surse de finantare a afacerii tale
 • 10:45 – 11:30: networking, pure networking

Participă acum la primul eveniment Open Connect din Galați care se va desfășura joi, 14 noiembrie 2013, începând cu ora 09:30 la Yoobi. Merită să-ți anunți din timp prezența cu un mail scurt la:

office@smartprgroup.com

P.S.: Ne vedem acolo ;). Și vă las și cu un video de la un eveniment Open Connect din București. În Galați probabil nu vom fi atât de mulți prima dată încât să se lase cu microfoane, însă eu sunt ferm convins că cei care vor participa prima dată la Open Connect Galați vor fi primii la un moment dat. Gândiți-vă la asta ;).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Cum să cunoști și să relaționezi cu mai mulți antreprenori din Galați? Open Connect”

 1. Salut, eu am fost la OpenConnect in Bucuresti de mai multe ori si mi-a placut foarte mult, chiar va recomand sa va duceti. Cunoasteti oameni noi si se intampla chiar si lucruri practice cum ar fi sa va vina idei noi de afaceri, sa gasiti clienti sau diverse colaborari.

  Răspunde
 2. Salut! O sa se lase cu microfoane, camere de filmat si transmisii live pe internet. Incercam sa ne ridicam la acelasi standard Open Connect ca cei din Bucuresti chiar din prima zi.

  Răspunde
  • Super! Abia aștept să ne vedem acolo.

   P.S.: Marian, ai unul dintre cele mai tari site-uri pe care le-am văzut în ultima perioadă. Prima pagină și felul cum întorci capul spre secțiuni mi se pare genială.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.