Oportunitate Job: Academia de Vânzări Galați. Înscrie-te și evoluează. Gratuit.

Un bun amic de-al meu din Galați a dat drumul unui proiect care mie mi se pare atât de fain încât merită să-l menționez pe blog. Se numește Academia de Vânzări Galați. De data asta nu vă prezint un program de dezvoltare pentru vânzătorii cu experiență. Este vorba despre un program de dezvoltare pentru oamenii de vânzări care vor să evolueze, să câștige experiență (pe bani) și în final să câștige bani. Stați liniștiți că nu e vorba despre vreun MLM sau ceva de genul :). Așa că puteți citi liniștiți în continuare ;). De fapt, nu citiți liniștiți în continuare dacă nu sunteți niște tineri inteligenți și proactivi abonați deja la newsletter-ul www.GabrielUrsan.ro (atenție, veți primi și prostii pe mail uneori :)) deschiși către dezvoltare personală și profesională. Gata, eu mi-am făcut datoria. Am segmentat :).

Hai să vă povestesc un pic despre Academia de Vânzări Galați, un proiect lansat de Cristian Mircioi, un antreprenor tânăr care vă poate spune multe povești despre succes, dar și despre eșec. Merită să-l cunoașteți pentru că e genul de om care vă prezintă realitatea exact așa cum este ea (de aceea am menționat despre povești de eșec, deoarece nu avem o viață atât de lungă încât să învățăm din propriile noastre greșeli – merită să le ascultăm pe ale altora ca să învățăm din ele – aviz amatorilor de aruncat cu capul înainte într-un business – Cristi știe ce știe și merită să lucrați cu el). Eu am lucrat mai bine de un an cu el începând din 2005 și îl recomand ca om de interacțiune. Ok, ce face el prin acest proiect? Formează în acest moment un grup de 6-8 persoane dornice de dezvoltare personală și profesională orientată către vânzări.

Și nu numai că Academia de Vânzări este un plan gratuit de dezvoltare personală și profesională în vânzări. Vei fi plătit cât înveți să devii un vânzător de top.

Obiectivul Academiei de Vânzări Galați este de a forma cât mai mai mulți vânzători de elită, vânzători profesioniști, vânzători care să facă într-un mod etic oamenii să cumpere, nu să le vândă ceva acestora. Sună a viitor, nu? Hai să citim mai departe.

Cum stă treaba? Selecția celor care vor intra în Academia de Vânzări Galați se face pe bază de CV. Dacă nu știți cum să vă faceți un CV bun, am scris eu deja aici ceva despre subiect (merită citit). Apoi, în urma CV-urilor primite veți fi convocați la interviuri. Dacă veți trece de interviu veți avea parte de un training de vânzări care vă va ajuta oricum, indiferent dacă veți obține postul mult visat sau nu. A… în urma programului de training care va dura 3 luni (și pentru care veți fi plătiți), veți obține garantat un job FULL TIME în cadrul unei companii formată dintr-o echipă de vânzări de elită care cu siguranță va câștiga foarte mulți bani în urma activității din job-ul full time. Sunt doar două locuri la final, adică job-uri full time în vânzări pe care le vor obține doar cei mai buni dintre cei 6-8 care vor intra în grupul de training gratuit de vânzări pentru care oricum vor fi plătiți.

CV-uri de calitate (calitatea nu este egală cu experiența în acest caz – profită de asta!) aici:

office@pinkmobile.ro

Academia de Vanzari Galati

P.S.: Pentru orice întrebare legată de Academia de Vânzări Galați, Cristian Mircioi vă va răspunde la comentariile de la acest articol, așa că dacă ați comentat, nu uitați să vă abonați ca să aveți un follow-up al discuțiilor (aveți o căsuță sub comentarii pe care merită să o bifați ;) – eu doar am profitat de conjuctură ca să vă dau un link de abonare la blogul meu că poate vă mai interesează și alte oportunități frumoase de angajare pe care le voi publica și merită să fiți la curent cu ele).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Oportunitate Job: Academia de Vânzări Galați. Înscrie-te și evoluează. Gratuit.”

 1. Pentru Silviu: “Momentan nu se mai tin aceste cursuri. Mi-ar placea sa te ajut! Te rog sa ma contactezi pe numarul 0733066567. “

  Răspunde
 2. Multumesc Daniela pentru aprecieri. Chiar mi-ar placea sa mai lucram impreuna. Apreciez faptul ca esti interesata de dezvoltare personala. Pe aceasta linie ne vei regasi mereu si pe noi (eu, Silvia, Gabriel Ursan, Doina Nicoleta Radu). Oricand ma poti contacta la cristian.mircioi@pinkmobile.ro.

  Răspunde
 3. Si asa am aflat eu mai multe despre acest proiect, despre lucrurile frumoase care se petrec la Galati, iar pt acest lucru chiar ii invidiez pe galateni, mai ales cunoscandu-l pe d-nul Mircioi, pe care tin sa-l felicit, pt acesta initiativa.
  Dragi viitori cursanti, sunteti pe maini bune pt ca ” … Cristian Mircioi CHIAR E genul de om care vă prezintă realitatea exact așa cum este ea! “

  Răspunde
 4. Da. se pot inscrie si studenti. Ceea ce cautam noi sunt oameni la inceput de drum, care isi doresc evolutie. Ne dorim sa instruim oameni in special cu vointa si ambitie de fier. Orice intrebari lansati-le aici sau pe email pentru ca suntem nerabdatori sa cunoastem oameni ambitiosi.

  Răspunde
 5. Foarte foarte interesant!!! Mai ca nu imi vine sa cred ca cineva face un lucru atat de tare. O sa ma inscriu cu siguranta! :) pot si studentii sa se inscrie, nu??

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.