La mulți ani Mihail și Gavril! La mulți ani și mie :)!

Astăzi sărbătorim pe cei cu nume de Mihail și Gavril sau cu nume derivate din acestea, gen Gabriel, Gabriela sau Gabi (pe scurt), Mihai, Mihaela și așa mai departe. Da, astăzi îmi sărbătoresc și eu ziua de nume cu această ocazie :). Dar nu am scris asta ca să-mi urați la mulți ani pe blog :), ci pentru a vă spune că weekend-ul ăsta voi fi un pic mai departe pe blog (adică nu știu cât de multe articole voi reuși să public). De aceea, vă las cu câteva articole care merită citite, așa, cadou de ziua mea de nume, că cea de naștere e tot luna asta, pe 21 :) (ne auzim și atunci ;)). Deci, vă las să citiți de ce Nexus 5 e mai scump în România, cum câștigi un Samsung E2222 în doi timp și trei mișcări (concurs la care merită să participați), cum nu luăm măsuri la legalizarea pornografiei infantile și așteptăm doar ca evenimentul să se întâmple pentru a reacționa (un subiect delicat, știu – citiți comentariile), cum relaționezi cu oameni de afaceri Gălățeni în cadrul evenimentului Open Connect Galați ce va avea loc joi dimineață la 09:30 la Yoobi pe 14 noiembrie și cum te înscrii în Academia de Vânzări Galați, proiect gratuit de training prin care ești și plătit. Un 8 noiembrie fericit vă doresc! La mulți ani tuturor sărbătoriților care citesc acest articol și tuturor sărbătoriților din viața voastră!VelaSmooth Pro 3

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

24 de comentarii la „La mulți ani Mihail și Gavril! La mulți ani și mie :)!”

    • Probabil săptămâna viitoare apuc să scriu review-ul. Vreau să-l testez în cât mai multe condiții, astfel încât să fie informații relevante dintr-o experiență îndelungată de utilizare.

      Răspunde
  1. La multi ani! Multa sanatate si tot ce-ti doresti.Astept un review la Nexus 5 Gabriel.In legatura cu mesajele trebuie sa cumperi o aplicatie separata si sa platesti costul msj?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.