Goodvertising

Video: Iată un exemplu de Goodvertising – Follow the Frog

La Zilele Biz, Thomas Kolster a prezentat conceputul de Goodvertising. Adică, dacă tot oamenii de publicitate încearcă să ne convingă să cumpărăm, de ce nu ar contribui și la o cauză cu adevărat bună cu ocazia asta? Mie mi s-a părut interesant conceptul de Goodvertising și recunosc că mă tentează pentru anumite proiecte. Însă nu am să scriu un articol lung despre acest concept pentru că am un videoclip interesant pentru voi. Sper să vă placă. 

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • foarte interesant, chiar mi-a placut videoclipul.

 • Foarte interesant clipul, dar cred că nu se mai poate face nimic în legătură cu protejarea pădurilor. Omul se autodistruge. Planeta este măcelărită într-un ritm alert. Șanse de salvarea aproape nule. Cel puțin așa văd eu lucrurile.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 17/11/2013

   Ce ai văzut e tot o formă de advertising, îți dai seama :). Însă legat de chestia mai profundă la care te referi, din păcate trebuie să-ți dau dreptate: s-a ajuns într-un punct în care nu prea mai avem ce face la modul fundamental. Totuși, mai putem prelungi viața planetei încă un pic.

 • Adi

  Reply Reply 17/11/2013

  A inceput plicticos si enervant. Incepusem sa ma simt „un mic ticalos”, dar a devenit brusc amuzant si interesant, dupa secunda 50.

 • Catalin

  Reply Reply 18/11/2013

  Chiar interesant conceptul de advertising.. Urmaresti un intreg clip despre o chestie umanitara, ca sa afli ca poti face anumite chestii si fara sa-ti pui viata in pericol.

Leave A Response

* Denotes Required Field