Tratare vergeturi și cicatrici în Brăila și Galați

Cauți o soluție de tratare vergeturi? Citește pe îndelete acest articol ca să înțelegi ce opțiuni reale de tratare a vergeturilor ai.

Vergeturile și cicatricile postacneice sunt o problemă cu care se confruntă foarte mulți oameni. Despre vergeturi s-a descoperit deja că toate tratamentele naturiste sau tratamentele neinvazive sunt doar un mit care în cel mai bun caz îmbunătățește un pic calitatea pielii, dar nu te scapă de problemă.

Cea mai cunoscută soluție de tratare a vergeturilor și a cicatricilor post acneice constă în tratamentele cu laser CO2. Din păcate, în cazul tratamentelor cu laser, procedura e foarte dureroasă și necesită un timp de recuperare foarte mare, care în cele mai multe cazuri depășește 2 luni de zile, timp în care pacientul nu se poate întoarce la activitățile normale și nu se poate expune la razele solare.

De aceea, în premieră pentru zona Galați-Brăila, aBeauty clinique Galați oferă tratamente de eliminare a vergeturilor și a cicatricilor post acneice cu Sublative Syneron eTwo, cel mai performant aparat din lume care tratează acest tip de probleme estetice.

Tratamentul Sublative cu eTwo are la bază radiofrecvența bipolară și infraroșul, oferind printr-un procedeu ușor invaziv rezultate foarte bune în tratarea vergeturilor și a cicatricilor postacneice. În plus, spre deosebire de laser, procedura oferă aceleași rezultate eficiente, dar cu un timp de recuperare mult mai scăzut, în unele cazuri pacienții putând să-și reia activitatea imediat după tratament, în funcție de zona acționată.

Principiul de funcționare este unul destul de simplu și lipsit de riscuri. Practic, o anumită cantitate de energie stabilită de doctor în urma evaluării și consultului, este aplicată pe suprafața tratată astfel încât să stimuleze producția de colagen a organismului. De aceea, pe lângă faptul că tratamentele Sublative eTwo tratează problemele legate de estetică, este binecunoscut faptul că îmbunătățesc foarte mult și calitatea pielii, realizând un efect de întinerire foarte vizibil.

Cu ajutorul aparatului eTwo se pot realiza și tratamente de întinerire prin metoda Sublime. Spre deosebire de Sublative, metoda Sublime este neinvazivă și nedureroasă, pacienții observând cu ușurință rezultatele după mai puțin de o săptămână de la tratament. Practic, prin metoda Sublime se pot obține întineriri semnificative ale pielii feței, gâtului sau decolteului.

Contactează acum aBeauty clinique Galați la telefon 0748884160 sau pe email la galati@abeauty.ro.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.