Tratare vergeturi și cicatrici în Galați

aBeauty clinique nu se oprește din a oferi lucruri noi gălățenilor și brăilenilor. Se pare că acum există o soluție de tratare a vergeturilor și a cicatricilor în Galați. O soluție unică și mult mai confortabilă decât tratarea vergeturilor și a cicatricilor cu laser, deoarece perioada de recuperare este mult mai rapidă, iar rezultatele sunt similare.

Aparatul este produs de Syneron & Candela și se numește eTwo pentru că înglobează două tipuri principale de tratament: Sublative (invaziv) și Sublime (neinvaziv). Tratamentele Sublative tratează mai multe probleme ale pielii, printre care și vergeturile sau cicatricile postacneice, iar tratamentele Sublime ajută la întinerire.

Deși aparatul nu poate fi operat decât de un doctor specialist, asta nu m-a oprit să nu pun mâna și eu pe el un pic ;).

Mai menționez doar că tratarea vergeturilor și a cicatricilor postacneice în Galați se poate realiza în acest moment doar la aBeauty clinique și nicăieri în altă parte cu Syneron eTwo, cel mai nou și performant aparat din lume.

Mai jos, comunicatul de presă aBeauty clinique.

De astăzi, 03.05.2013, aBeauty clinique își întregește echipamentele medicale cu Syneron & Candela eTwo, primul aparat din regiunea Moldova care tratează vergeturile și cicatricile.

Spre deosebire de lasere, Syneron eTwo folosește radiofrecvență bi-polară și infraroșu pentru tratarea zonei afectate. Acest lucru reprezintă un beneficiu real pentru client, deoarece perioadele de recuperare în urma tratamentelor sunt mult mai mici, fără a se face rabat de la eficiență.

eTwo oferă două tratamente: Sublative și Sublime.

Sublative

Rezultatele Sublative sunt imediate și continuă să se îmbunătățească pe parcursul câtorva luni de la tratament.

 • elasticitate îmbunătățită
 • efect de lifting
 • luminozitate îmbunătățită
 • tonifiere
 • textură mai suplă și mai fină
 • mai puține cicatrici post acneice, decolorări și efecte negative datorate soarelui

Sesiunile de tratamente Sublative durează mai puțin de o oră. Pentru rezultate optime, sunt recomandate cel puțin 3 sesiuni de tratament la distanțe de 4-6 săptămâni între ele. Fiecare tratament produce îmbunătățiri la formarea graduală de colagen, iar ca rezultat se vor vedea îmbunătățiri estetice. Numărul total de sesiuni de tratamente depinde de pielea fiecărui pacient.

Pe măsură ce energia pătrunde în piele, unii pacienți experimentează o senzație de căldură combinată cu pișcături, similare cu pocnirea unui elastic pe zona pielii, însă aceste senzații se simt în funcție de intensitatea tratamentului.

De obicei, zona tratată se înroșește sau se colorează în roz, arătând ca o arsură solară. Majoritatea pacienților raportează efecte precum crearea de cruste și decojiri ale pielii, însă suficient de nederanjante încât să se întoarcă la serviciu în scurtă vreme.

Sublime

Sublime Skin Conture este un tratament neinvaziv care inversează confortabil semnele îmbătrânirii și oferă un aspect tinerescă fără prea multă așteptare.

elōs este prima și singura tehnologie care combină energiile pentru a stimula eficient producția de colagen, îmbunătățind per total calitatea pielii mai ales în zonele unde se văd cel mai des semnele îmbătrânirii, precum zona ochilor, decolteu, pomeți și gât.

Centrul de estetică corporală și facială aBeauty clinique se află în Galați și reprezintă în acest moment cel mai premium, cel mai utilat și cel mai performant centru de estetică corporală și facială din regiune. Este situat pe srada Brăilei numărul 78, la parterul blocului BR4A în zona Trei Star. Pentru informații și programări sunați la 0748884170 sau pe email la galati @ abeauty . ro.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Tratare vergeturi și cicatrici în Galați”

 1. As dori sa mi fac dar ma indoiesc de bunătatea acestui aparat. Am niste vergeturi destul de grave mai ales pe posterior… Acestea pot apărea de la solar sau expunerea la soare? Si sincer r utila aceasta metoda? Macar sa elimine 60% din ele!?

  Răspunde
  • Vă cer permisiunea de a oferi adresa dumneavoastră de email centrului aBeauty clinique pentru a vă contacta și a vă oferi toate detaliile despre prețuri. Pot să vă spun doar că un preț estimativ se oferă în urma unei consultații (la aBeauty clinique toate consultațiile sunt gratuite). Contează zonele unde se află vergeturile, tipul vergeturilor etc.

   Răspunde
  • Bună ziua Dana. Prețul unei ședințe este în funcție de zona tratată și felul cum arată vergeturile. De aceea, cel mai important este să faci o programare la aBeauty clinique ca să te vadă domnul doctor și să-ți ofere mai multe informații. NUmărul de telefon este 074884160, iar adresa de email este galati @ abeauty . ro.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.