Hristos A Înviat!

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Am preferat să nu mă grăbesc cu urările de Paști, așa că am decis să vă spun tuturor abia după ora 12 noaptea că Hristos A Înviat!

Spre deosebire de alți ani când făceam urările prin intermediul unui SMS, anul acesta am decis să vă transmit cele mai calde urări prin intermediul internetului ;).

Vă doresc tuturor să aveți parte de sărbători fericite alături de cei dragi, să vă odihniți, să vă revedeți cu familia și să nu faceți excese :).

Hristos A Înviat

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

12 comentarii la „Hristos A Înviat!”

  1. salutare. as vrea sa mi achizitionez un acumulator si un capac spate pentru un samsung s2 .m ati putea ajuta ?? multumesc anticipat

    Răspunde
    • Salut Mădălin! Intră pe gsmroshop.ro și zi-mi ce ți-ar plăcea din accesoriile de acolo. Dacă nu găsești nimic care să-ți placă, te rog să revii cu un comentariu aici și să-mi spui ca să se aducă pe comandă.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend