Tratamente de slabire in Galati si Braila

Sunt foarte multe tratamente de slăbit, însă dați-mi voie să vă povestesc despre niște tratamente de slabire in Galati si Braila. După cum probabil vă așteptați, este vorba despre cel mai performant și utilat centru de estetică corporală și facială din zona Galați – Brăila, adică despre aBeauty clinique.

Ei bine, după cum se precizează și în acest comunicat, aBeauty clinique Galați are un nou aparat pentru slăbire rapidă. Este vorba despre slăbirea prin criolipoliză, un tratament de slăbire unic în zona Galați – Brăila pe care tot aBeauty clinique l-a făcut disponibil în această zonă.

Deci, dacă acum cauți tratamente de slabire in Galati si Braila, ai ajuns foarte bine la acest articol, pentru că voi explica opțiunile disponibile în cazul în care vă doriți tratamente de slăbire rapidă, astfel încât să arătați excelent pe tot parcursul verii.

La aBeauty clinique sunt disponibile două tratamente de slabire in Galati si Braila: tratamentele cu VelaSmooth Pro care elimină și celulita pe lângă slăbire și, mai nou, tratamentele cu criolipoliză. Despre tratamentele cu VelaSmooth Pro puteți citi mai pe larg aici. În acest articol voi vorbi despre tratamentele de slăbire prin criolipoliză.

Tratamente de slabire in Galati si Braila

Criolipoliza funcționează foarte simplu. Îngheață țesutul adipos fără a afecta alte țesuturi. Țesutul adipos înghețat moare și este mâncat de celule necrofage (celule gunoier :)) ale organismului. Apoi, totul este eliminat în cel puțin 3 săptămâni (adică nu mai devreme) de corpul nostru.

Și pentru că slăbirea este destul de semnificativă, mai ales dacă aveți mult țesut adipos, tratamentele cu criolipoliză merită asociate cu ședințele de VelaSmooth Pro pentru a avea parte și de o îmbunătățire a calității pielii în același timp.

Așa arată aparatul de criolipoliză.

Tratamente de slabire in Galati si Braila

Criolipoliza

Și pentru că sunt un adevărat promotor (glumesc, firește:)) pentru tratamente de slabire in Galati si Braila, am încercat un pic criolipoliza. Nu am stat la tratamentul complet de 60 de minute ca să vă povestesc despre eficiență, dar am vrut să simt acest tratament. Cel mai probabil voi intra într-o campanie aBeauty clinique de demonstrație a rezultatelor cu criolipoliza, dar până atunci, iată ce vă pot povesti.

Mi s-a pus pe suprafața tratată un material plin de gel anti-îngheț. Cu toate că era un gel anti-freze, trebuie să recunosc că era rece :). Înainte de asta, mi s-a măsurat cu un dispozitiv special nivelul de grăsime din zona ce urma a fi tratată, respectiv partea dreaptă lombară (sunt 2 aplicatori, deci zona lombară poate fi tratată simultan, dar eu am ales să mi se pună doar un singur aplicator ca să văd despre ce e vorba).

Aparatul a fost setat corespunzător nivelului meu de grăsime, despre care nu mi-e rușine să recunosc că era de 3.4 cm în zona lombară. Bine, hai 4.3 cm ca să fiu sincer :). Nu vreau să vă imaginați zona burții în acest caz :). Asta e, sunt grăsuț acum, recunosc, dar scap eu de toate astea :).

Apoi, mi s-a pus aplicatorul de criolipoliză pe zona respectivă și s-a dat drumul la aparat. Prima dată, a început să tragă grăsimea în zona vizată prin funcția de vacuum. E o senzație ciudată, dar nu doare. E ca și cum cineva ți-ar trage doar grăsimea printr-o apucătură realizată cu o mână mare. Vacuumul a tras de mai multe ori zona până mi-a fixat țesutul adipos în aplicator.

Apoi, a început procedura de răcire. S-a ajuns la 0 grade în mai puțin de 1 minut după ce vacuumul a terminat cu partea de fixare. Sunt multe aparate de criolipoliză, dar asta de la aBeauty clinique are două mari avantaje competitive față de alte aparate de criolipoliză: 1. Are doi aplicatori mari ca să tratezi o zonă simultan (= timp redus la jumătate) și 2. Ajunge rapid la -8 grade (temperatura standard de tratament = tratamentul durează doar 60 de minute).

Senzația e ciudată, dar, repet, nu doare. Când începe să răcească nu îți dai seama dacă îngheață sau frige. Am aflat târziu că efectele înghețului sau a căldurii excesive sunt percepute la fel de corpul uman după o anumită perioadă, în funcție de temperatură. Oricum, nu doare. E doar un disconfort suficient de ok încât să-ți dai seama că tratamentul va avea efect. Și când zic că nu doare, gândiți-vă că sunt om destul de fricos care fuge de durere :).

După test, zona respectivă se cunoștea foarte bine, cu toate că nu o simțeam foarte bine. Se vede și în pozele de mai jos. Senzația e ciudată (am tot repetat acest atribut, știu), ca și cum ai avea mâna amorțită de foarte multă vreme. După tratament, terapeutul masează puternic zona respectivă pentru revascularizare – e ca și cum ai avea nisip și pietricele acolo (da, e grăsimea).

După cum observați, am avut pe ce să fac teste cu criolipoliza pentru că nu duc lipsă deloc de țesut adipos :).

Roșeața dispare într-o săptămână. La mine a început deja să dispară.

13 comentarii la „Tratamente de slabire in Galati si Braila”

 1. Daca ma uit bine, nu esti deloc gras. Chiar esti un barbat care arata foarte bine, asta cum ar trebui sa arate un barbat :). Ma refer strict la gusturile mele :). Plus de asta pielea ta arata f bine.

  Totusi, tratamentul asta e valabil si pentru persoanele mai grase?

  Răspunde
  • Simona, îți mulțumesc pentru complimente, dar nu e cazul :). Trebuie să fiu mai slab :).

   Ca să-ți răspund la întrebare, trebuie să-ți zic că da. Tratamentul de slăbire prin criolipoliză a fost special gândit pentru persoanele cu mai mult țesut adipos care nu își pot rezolva problema total doar prin VelaSmooth Pro (deși și VelaSmooth Pro rezolvă multe probleme chiar și la astfel de persoane).

   Slăbirea prin criolipoliză are un efect foarte bun la persoanele cu mult țesut adipos. În concluzie, pentru asta a fost concepută.

   Răspunde
 2. Am vazut abeauty cliniq pe brailei unde a fost mobdecor, in zona trei star. Despre clinica aia e vorba ca sa stiu unde ma adresez.

  Răspunde
  • Așa este, a fost o firmă de mobilă înaiante acolo, chiar în zona Trei Star. Dacă cobori pe Brăilei, la semaforul de îniante de Trei Star, când întorci capul în zona din stânga nu ai cum să nu observi aBeauty clinique ;).

   Răspunde
  • Ioana, nu te gândi că este nici o mângâiere plăcută, dar nici un disconfort insuportabil. Zona e roșie pentru că vacuumul a tras grăsimea, astfel încât să o izoleze într-o anumită proporție de țesutul fără grăsime. Oricum după maximum 10 minute nu mai simți nimic :).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.