Transport marfă şi mutări Galaţi

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Tatăl meu este mult mai independent decât mine. Realizează pe cont propriu mutări, transporturi de marfă şi alte tipuri de transporturi în zona Galaţi – Brăila sau în orice alt oraş din ţară.

Dacă vrei să muţi sau să transporţi ceva din Galaţi sau Brăila sau către Galaţi sau Brăila din orice oraş din ţară, tatăl meu este dispus să o facă.

Pe scurt, dacă aveţi nevoie de mutări sau transporturi de marfă în Galaţi, sunaţi-l pe tatăl meu la 0744397116 şi discutaţi cu el. Sigur va găsi o soluţie ok cu “maşinuţa” lui care transportă până la 3,5 tone sau chiar mai mult. Scriu acest articol pentru că vreau să-l promovez un pic pe tata. Lumea caută din ce în ce mai des pe internet o soluţie la ceva, fie şi o soluţie de transport marfă. Dacă muţi oameni de la un apartament la altul, cari diverse materiale de construcţii, frigidere, aragazuri, etc., trebuie să ai şi o prezenţă online, nu?

Transport marfa Galati

Deşi tata nu mă crede, se cam duc vremurile când lumea merge numai pe recomandări “din gură-n gură” sau prin promovare prin cărţi de vizită trase la xerox :). Dacă faci transporturi de marfă în Galaţi sau mutări în Galaţi trebuie să fii şi pe internet, chiar dacă nu ai acces la aşa ceva sau nu ştii să îl foloseşti :). Lasă că au acces alţii şi se folosesc de el.

Nu vorbim de o firmă de transporturi gălăţeană, ci doar de o persoană fizică autorizată pe care o găsiţi în parcarea din Piaţa Mare Galaţi în fiecare dimineaţă, pregătit să transporte din Galaţi sau Brăila orice aveţi de transportat în Galaţi şi Brăila sau în alte oraşe din România.

Chiar dacă aveţi o cantitate mare de marfă, merită să-l sunaţi la 0744397116 şi să discutaţi cu el. L-am văzut de multe ori aşezând cu grijă şi apartamente de 3 sau 4 camere în furgoneta sa, scutind clienţii de un transport în plus sau de costurile unei autoutilitare mai mari. Şi chiar dacă aveţi atât de multe de transportat încât nu încape totul din prima la el în maşină, vă va găsi soluţii. Ori vă recomandă pe altcineva cu o maşină mai mare, ori vă oferă un preţ bun pentru două sau mai multe transporturi necesare finalizării unei mutări rapide şi de succes.

Merită să salvaţi acum numărul de telefon în agendă, pentru că nu se ştie niciodată când aveţi nevoie să transportaţi ceva prin Galaţi.

0744397116 – Transport marfă Galaţi

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Transport marfă şi mutări Galaţi”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend