Telekom a adus fibră optică în Galați

Telekom continuă să dezvolte rețeaua de fibră optică în Galați. Acest lucru presupune niște beneficii semnificative care vor face serviciile acestui operator să fie demne de ales până și de cei mai pretențioși sau cârcotași utilizatori. Pentru că știu că vă place să faceți discuții pe acest subiect.

Hai să vedem ce înseamnă noile îmbunătățiri Telekom și ce aduc nou și mai bun în zona Galați.

Telekom Autobahn-Galati

 • Internet cu cele mai mari viteze de până la 1 Gbps prin reţeaua de fibră optică, ca urmare a investițiilor semnificative ale companiei ce au dus la dublarea extinderii acoperirii rețelei Telekom de fibră optică;
 • Experiență TV unică cu televiziune interactivă cu până la 140 de canale digitale dintre care 24 canale HD și 62 de canale care pot fi urmărite live pe laptop, tabletă sau smartphone cu aplicația Telekom TV Web & Mobile;
 • Mare varietate de conținut de calitatecele mai mari competiții sportive, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1, NBA, Bundesliga, WTA, cea mai bună selecție de documentare cu Discovery, BBC Earth, History, Crime & Investigation, Animal Planet, National Geographic și canalele HBO cu filme premiate și cele mai urmărite seriale;
 • Facilități de top precum Video on Demand care permite utilizatorilor să acceseze oricând doresc filmele și documentarele preferate din meniul Telekom TV Interactiv, să înregistreze emisiunile de interes sau să primească notificări înainte de începerea acestora.

Ca să detaliez un pic ce înseamnă televiziune interactivă la Telekom România.

 • Crearea unei arhive personale de conţinut prin Înregistrările în Cloud. Cu această nouă funcţionalitate, utilizatorii pot înregistra emisiunile preferate, filmele şi competiţiile sportive în cloud, fără a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Conţinutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.
 • Arhivă TV – toate programele TV difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile (în principal canale de sport şi documentare) pot fi accesate în reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi funcţiile „pauză” sau „derulare” pentru emisiunile din arhivă, ca în cazul opţiunii „Video la Cerere”.
 • Video la cerere pe toate ecranele – utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de conţinut video (filme, documentare), pentru o experienţă multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. În plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Telekom Romania aduce utilizatorilor din Galați o ofertă de soluții și servicii bazată pe performanţă, calitate şi seriozitate, principii de bază care ne ghidează în activitatea noastră. Noua infrastructură pe fibră optică garantează clienților noștri din Galați cele mai mari viteze de Internet fix și posibilitatea de a viziona filme și documentare HD, transmisiuni sportive de la cele mai îndrăgite competiții la o calitate a imaginii de neimaginat până acum“, a declarat Andrei Popovici, Director Executiv Procese Clienți, Telekom Romania.

Poate că merită să aruncați un ochi mai atent acum pe ofertele Telekom dacă sunteți din Galați și vreți să faceți o schimbare. Rețineți că modificările au intrat în vigoare de luni, 6 iulie 2015, așa că de acum încolo oamenii se vor bucura de noile viteze și facilități.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Telekom a adus fibră optică în Galați”

 1. Sincer nu stiu daca vor aunge cei de la Telekom sa domine piata de internet, cablu si telefonie. Rds are deocamdata cel mai bun internet si acopera cu usurinta toate canalele Tv. Doar la partea de telefonie stau mai prost.

  Răspunde
  • Important nu este sa domine ci sa faca concurenta incat ceilalti sa vina cu oferte noi si sa scada pretul. Legat de rds pe partea de telefonie te-as contrazice pentru ca sunt client digi mobil de 1 an si nu am avut absolut nicio problema de acoperire. Unde nu exista acoperire digi, imi intra automat reteaua Vodafone. Platesc 5 euro cu tot cu tva si am nelimitat, ceea ce as putea spune ca este foarte bine. Daca nu era Cosmote sa bage pe piata cartelele cu 2000 de minute ani buni am fi platit 5 euro pentru maxim 200 minute in retea. La fel daca rds nu ar fi dat internet mobil aproape gratis cine stie cat timp ar mai fi trecut pana ce fiecare si-ar fi putut permite sa aiba 2-3 GB de date pe mobil. Din punctul meu de vedere toate companiile sunt bune atata timp cat isi fac concurenta si nu-si dau mana cum e in domeniul petrolier.

   Răspunde
 2. Ti-am povesti eu câteva despre Telekom și magenta 1 dar ai sa zici ca sunt subiectiv, pe blog nu îmi permit sa scriu.

  Pe scurt , nu exista management mai prost în românia ca ăsta de la Telekom.

  Apoi Telekom au fibra în galati de anul trecut, în Mazepa.

  Acum au intrat iar în mai multe orașe . Galați, Vaslui, Focșani, etc.cu același scop, 10% acoperire și 10% clienti în acoperire.
  Gata mă abtin:)) iti povestesc în privat

  Răspunde
 3. Au acoperit tot orașul cu fibră? Mira-m-aș…
  În Craiova au început cu surle și trâmbițe în iulie anul trecut și n-au acoperit nici un sfert din oraș. În zona mea RDS nu vrea să pună fibră, deși i-am bătut la cap ani buni (cam din 2008).
  Au venit ăștia, au tras colacul de fibră, au pus ONT-uri în bloc și le-au lăsat așa. Nimeni de la ei nu știe nimic (nici scaune n-au în magazine, ce să mai vorbim de informații?) despre când sau dacă s-ar relua lucrarea.

  Eu folosesc din decembrie un Homepack 4G de la Orange pentru că m-am săturat s-aștept după fibră. Merge binișor (60 Mbps down, 39 Mbps up – ultimul speedtest). Plătesc mai mult decât aș plăti pe FO-ul RDS/T, dar măcar mă pot bucura de un net de calitate acum. :P

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.