#StămCuSpor: 4. Vorbește cu rudele și prietenii

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Înainte de COVID-19 lumea parcă o luase razna. Nimeni nu mai avea timp de nimeni. Nimeni nu mai avea timp de discuții. Toți închideau telefonul rapid căutând un apel cât mai scurt și eficient. Eu sunt unul din ăștia.

În momente de genul acesta, dacă tot avem energie electrică, telefoane și semnal la telefon, hai să ne facem timp să ne auzim cu persoane cu care nu ne-am mai auzit de mult: rude, prieteni, foști colegi etc.

Orice criză poate fi o oportunitate pentru ceva bun, fie că natura își mai întră în drepturi, fie că ai mai mult timp să citești, să îți cureți emailul, să faci sport sau să vorbești din nou cu oameni. Știi tu, oameni din ăia reali :)

De ce?

  • Treaba se face cu oameni. Și e mai importat ca oricând să fim uniți, buni și să ne sprijinim între noi. Fie și cu o vorbă bună care să aline suflete și minți îngândurate. Vocea prietenilor face minuni.
  • Oamenii sunt ființe sociale. Este studiat științific că longevitatea ar putea fi direct proporțională cu calitatea relațiilor sociale. Puteți urmări acest video de pe TED Talks aici. L-am pus și mai jos.

Pentru a opri răspândirea pandemiei și pentru a trece mai repede cu bine peste această încercare mondială, #StămAcasă. Și este important să #StămCuSpor. Am creat pe blog scurte articole etichetate astfel pentru a-ți da idei legate de cum poți să îți umpli timpul cu folos în perioada aceasta. Public zilnic câte o idee nouă.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „#StămCuSpor: 4. Vorbește cu rudele și prietenii”

  1. Asa este, in orice eveniment oricat ar fi el de negativ, exista si o parte pozitiva; ne mai amintim ca suntem si oameni, ca avem prieteni, familie, parinti. Multa sanatate si aveti grija!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend