#StămCuSpor: 1. Dezabonează-te de la newslettere

Dacă tot ai timp în perioada aceasta, ai o oportunitate imensă să-ți cureți căsuțele de email de mesaje nedorite, adică spam. De mult visam să am timp să fac chestia asta și să mă dezabonez de la newsletterele pe care le ștergeam fără să mă uit.

Dacă nu știi cum, îți zic eu. Dai scroll până la finalul fiecărui newsletter și cauți linkul de Dezabonare denumit de cele mai multe ori Unsubscribe. Unii te dezabonează direct, la alții trebuie să mai apeși/selectezi ceva chestii și să confirmi.

De ce?

  • Vei avea un inbox/taburi mai curat(e), mai multă claritate și mai multă ordine. Ordinea îți creează o stare psihică foarte bună. Și ai nevoie de așa ceva. Eu am făcut acest lucru în reprize. Ieri vreo 30 de dezabonări, azi la fel. În 2 zile termin.
  • E win-win. Cei care trimit newslettere plătesc pentru abonați folosind servicii de email marketing ca astea. Dacă nu te interesează ce vând ei, mai bine te dezabonezi pentru că astfel le va crește și lor rata de livrare și vor plăti mai puțin.

Pentru a opri răspândirea pandemiei și pentru a trece mai repede cu bine peste această încercare mondială, #StămAcasă. Și este important să #StămCuSpor. Am creat pe blog scurte articole etichetate astfel pentru a-ți da idei legate de cum poți să îți umpli timpul cu folos în perioada aceasta. Public zilnic câte o idee nouă.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „#StămCuSpor: 1. Dezabonează-te de la newslettere”

  1. Se spune pe net ca practic confirmi ca existi si ca verifici acea casuta de mail. Si ca vei primi in continuare spam/newslettere. Era acum ceva vreme o unealta “unroll.me” cred ca-i spunea. Din pacate nu mai poate fi folosita in Europa din cauza GDPR. Scapai imediat de mailurile nedorite.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.