Semimaraton Galati

Spuneti-mi pentru ce cauza sa alerg pe 12 octombrie

După cum vă scriam cu detalii aici, pe 12 octombrie se desfășoară un eveniment sportiv și caritabil în Galați. Este vorba despre o alergare de tip semimaraton (21 Km), o alergare de tip ștafetă (3 oameni x 7 Km) și o alergare de tip cros (3 Km). Evenimentul este organizat de grupul de inițiativă Fundația Comunitară Galați.

Se aleargă pentru mai multe cauze susținute de ONG-urile din Galați. Sunt 11 cauze din care poți alege. Poți susține o cauză printr-o donație, pe pagina fiecărei cauze, alergând pentru cauza respectivă (taxa ta de participare se va duce către cauza aleasă) sau poți să le faci pe amândouă ca să-ți susții cauza (să și alergi, să și donezi).

De asemenea, poți atrage sponsori care să-ți susțină cauza pentru care alergi, susținându-te în primul rând pe tine. Adică, am auzit deja destul de mulți alergători care pe lângă taxa de participare pe care o vor achita, au găsit firme care să doneze o anumită sumă de bani pentru fiecare kilometru alergat de aceștia. Astfel, totul devine o competiție interesantă și interactivă unde exersăm de fapt responsabilitatea socială. Eu am să alerg în ștafetă (7 Km), pentru că mai mult nu reușesc, iar în acest moment așa avea un loc liber pe corpul meu :) Adică un sponsor care să-mi ofere echipament de alergare (pantofi de alergat, maieu, șosete, pantaloni scurți etc.) Am echipament, dar vreau să dau ocazia și altor companii să se implice într-un eveniment așa frumos.

La schimb voi oferi publicitate pe blog și asociere cu evenimentul, bineînțeles. Evenimentul are deja peste 10.000 de invitați, din care aproape 400 și-au anunțat prezența (adică vor alerga). Printre sponsorii evenimentului se numără în acest moment Selgros și TShirt-Factory.ro, dar se vor alătura și alții.

Firmă care să doneze pentru fiecare kilometru alergat am găsit deja (pentru mine). Este vorba despre aBeauty clinique, care va dona către cauza susținută de mine câte 50 lei pentru fiecare kilometru alergat. Dacă alergați, vă recomand să vă găsiți și voi o astfel de companie sponsor care dorește să contribuie la dezvoltarea orașului manifestându-și responsabilitatea socială.

De asemenea, dacă doriți să donați și voi o anumită sumă de bani pentru fiecare kilometru alergat de mine, anunțați-mă și vă pun în legătură cu organizatorii. Atâta vreme cât nu sunt companii concurente, pot avea mai mulți sponsori care să-mi susțină kilometrii de efort :) Ca să fiu fairplay, nu îmi voi alege eu cauza pentru care alerg. Am să vă rog să-mi alegeți voi cauza. Puteți lăsa comentarii aici până pe 30 septembrie, astfel încât pe 1 octombrie să știu pentru cine alerg. Trebuie doar să aruncați o privire pe lista aleatorie de mai jos, să studiați cauzele care vi se pare interesante și să-mi lăsați un comentariu cu alegerea voastră. Cele mai multe comentarii pentru o cauză determină cauza pentru care voi alerga eu.

Lista cauzelor

Puteți citi detalii despre fiecare cauză în parte cu un click pe numele cauzei. Ordinea cauzelor este total aleatorie și nu exprimă nici o alegere sau clasament personal.

Aștept comentariile voastre. Pentru ce cauză din cele de mai sus să alerg?

Semimaraton Galati

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

70 Comments

Comment navigation

 • ilie costel

  Reply Reply 30/09/2014

  Alearga pentru Sunt diferit dar fericit

 • elena

  Reply Reply 30/09/2014

  Alearga pentru: ”sunt diferit, dar fericit”.

 • Sanda

  Reply Reply 30/09/2014

  Iti propun sa alergi pentru: Tu și noi, împreună pentru viitorul lor!

 • Elena

  Reply Reply 30/09/2014

  Alearga pentru “Sunt diferit, dar fericit!

 • Ciprian

  Reply Reply 30/09/2014

  Alearga pentru “Sunt diferit, dar fericit!”*

 • luiza

  Reply Reply 30/09/2014

  Alearga pentru „Sunt diferit,dar fericit”!

 • Diana

  Reply Reply 30/09/2014

  Buna Gabriel, pentru copiii de la Liesti ar fi minunat daca ai alege “Sunt diferit, dar fericit!”, deci votez pentru aceasta cauza.

 • Sorin

  Reply Reply 30/09/2014

  Sunt diferit, dar fericit!

 • Paul

  Reply Reply 30/09/2014

  Alearga pentru “Sunt diferit, dar fericit!”

 • Ionut

  Reply Reply 30/09/2014

  Fă-i și pe alții să zâmbească, alergând pentru Zâmbește!

 • Diana

  Reply Reply 30/09/2014

  Alearga pentru “Sunt diferit, dar fericit!”

 • Alexandra

  Reply Reply 30/09/2014

  Votez pentru ” Sunt diferit, dar fericit”!

 • Luca Diana- Georgiana

  Reply Reply 01/10/2014

  Alearga pentru Zambeste!

 • Annie

  Reply Reply 01/10/2014

  Votez pentru “Sunt diferit, dar fericit!

 • Angela

  Reply Reply 02/10/2014

  *Votez pentru “Sunt diferit, dar fericit!”*

Comment navigation

Leave A Response

* Denotes Required Field