Vreau un logo. Cine se baga?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Vreau un logo pentru blog. Gata, m-am hotărât :) Mă interesează să fie un logo care să aibă în componență adresa blogului, gen GabrielUrsan.ro, ca să-l pot folosi și pentru watermark la poze. De asemenea, în fața textului mi-ar plăcea o imagine desenată cu fața mea de oaie blajină. Gen cum are Arhi. Vor fi menționați pe blog toți cei care se bagă, iar cel care va realiza logo-ul pe care îl voi alege va primi în sidebar un banner 250×250 timp de o lună + un bax de bere (6 pack) pe care i-l voi trimite prin curier (în țară).

Dacă aveți nevoie de poze cu fața mea, aveți câteva mai jos. Râdeți, râdeți, că doar o viață avem :) Doar n-om sta triști. Logo-urile mi le puteți lăsa printr-un link în comentarii până pe 20 septembrie. După aia le centralizez într-un alt articol, ne dăm cu părerea și apoi alegem unul pe care îl voi folosi. Cine se bagă?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

29 de comentarii la „Vreau un logo. Cine se baga?”

  • Sau poți căuta tu pe fiverr ceva, poți alege, poți discuta cu cel care face și cu 5 dolari poți câștiga un spațiu pentru blogdecarti.ro timp de o lună + un bax de bere ;) Ce zici? :)

   Răspunde
  • Nu. Dar momentan nu mai pare deloc ingreunat. Multa lume zice ca se misca super. Broken Link Checker mai da buleli si la mine cu alte siteuri (ca nu-s ok, ca nu se incarca). Andrei de la Simplenet mi-a spus ca e nevoie de ceva timp ca sa colecteze date de trafic in baza Cloud Flare si ca abia luni voi avea un rapsuns oficial din partea lui. Momentan vad ca se mai regleaza treaba, incepe sa creasca.

   A… azi mi-am dat seama ca uitasem sa innoiesc redirectul de pe blogul meu intial pe wordpress.com (ursangabriel.wordpress.com) pe gabrielursan.ro – poate fi si de la asta :) L-am innoit azi cu 13 dolari platiti la wordpress.com.

   Răspunde
  • Teoretic da. Practic nu știu cum va da. La bază îl vreau cu litere de culoare închisă, ca să se potrivească pe background deschis la culoare, dar bănuiesc că exclusiv pentru header stânga se pot inversa culori astfel încât să dea bine alb pe bandă neagră.

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend