Cum te feresti de drogul violului

Drogul violului începe să facă victime și în România. Citeam la un moment dat un articol în care era explicat cât de periculos poate fi acest drog al violului în Marea Britanie și câte cazuri se întâmplă pe acolo. M-am îngrozit. Adevărul este că sunt mulți bărbați retardați pe lumea asta care pur și simplu nu pot gândi cu creierul din capul de pe umeri.

Cum, mă, să pui drog al violului la femei în băutură? Mai ales că riscul ca persoana să moară crește, pentru că ești prost și sigur de beat ce ești riști să greșești doza. Din punctul meu de vedere, bărbații care folosesc astfel de tertipuri pentru a ajunge în pat cu o femeie, nu pot fi numiți bărbați. Sunt doar niște ființe slabe lipsite de inteligență emoțională, curaj și inventivitate. Care din păcate se transformă în niște brute.

Pentru că a profita de o femeie drogată cu drogul violului este la fel de grav ca un viol propriu-zis. Pedeapsa ar trebui să fie la fel de aspră, cu toate că în cazul violurilor niciodată pedepsele nu sunt suficient de aspre. Am o fetiță care va crește și va trebui să se expună mediului extern și fără mine. De fapt, având în vedere că merge la grădiniță, deja e fără mama și tata după ea. Nici nu vreau să mă gândesc că poate da peste vreun dezaxat din ăsta care n-a avut niciodată în viața lui succes la femei și s-a gândit brusc că singura lui șansă este folosească vreun drog al violului ca să aibă parte și el de ceva.

Titlul articolului este cum te ferești de drogul violului, iar obiectivul ar fi să vedem cum anume s-ar putea proteja femeile de drogurile violului (pun pariu că sunt mai multe variante de drog din ăsta).

În primul rând, cred că principalul aspect ar fi alegerea anturajului. La orice petrecere ai merge merită să ai pe lângă tine două sau trei prietene/prieteni pe care să te poți baza. Dacă ai făcut și tu o escapadă în seara respectivă și ai băut în plus, măcar unul din ei să fie mai treaz, să observe că este ceva în neregulă cu tine și să te ducă într-un loc în care să te afli în siguranță. Adică acasă. La tine.

Cel mai ușor ar fi să nu bei decât apă plată îmbuteliată, apă căreia să-i deschizi tu capacul, dar pentru simplul fapt că există descreierați care ar putea folosi drogul violului, asta nu înseamnă că femeile n-ar trebui să se mai distreze de frică și să nu mai bea un gram de alcool. Ar fi deplasat. Toată lumea merită să se distreze. De aceea merită să ai prieteni buni. Un alt aspect pe care eu l-aș respecta dacă aș fi fată și dacă aș vrea să mă protejez de drogul violului ar fi să îmi iau eu singură băutura de la bar. Mă duc la barman și îi cer să-mi facă cocktailul în fața mea. Da, poate să mi-l plătească vreun tip care vrea să-mi facă cinste, dar asta nu înseamnă că nu îl pot ridica eu direct de la sursă. Mă rog, situația ar putea părea penibilă, dar dacă te afli într-un mediu mai puțin cunoscut, mai degrabă previi decât să combați.

O altă metodă de a te proteja de drogurile violului ar fi să bei băuturi îmbuteliate: bere, sucuri, bacardi, desperados etc. Pentru că băuturile îmbuteliate sunt desfăcute în fața ta și abia apoi turnate în pahar. Poți refuza paharul și poți bea direct din sticlă. E mai greu ca cineva să-ți bage vreun praf pe gâtul îngust al unei sticle de bere, decât să ți-l pună în pahar. Am văzut suficiente fete finuțe care beau direct din sticlă și nu e nimic în neregulă cu acest lucru.

Și probabil că metode de a te feri de drogul violului mai sunt, dar de aceea există mai jos câmpul de comentarii. Eu recunosc că nu știu mare lucru despre acest drog și cum funcționează, dar este cert că reprezintă un pericol care nu trebuie trecut cu vederea. Știu doar că drogul violului se mai numește și GHB (acid Gama HidroxiButiric), citez:

Este un produs stupefiant pe care consumatorii îl utilizeaza pentru favorizarea relațiilor sexuale fortațe. Bărbații simt o relativă stimulare sexuală, iar femeile resimt o sexualitate în derivă, constând în relații multiple și involuntare. Amintirile femeilor despre experiențele sexuale sunt instabile și neclare.

Se găsește în formă lichidă, pulbere, capsule sau granule. Poate fi pus în apă sau în băutură alcoolică, căreia, în general, nu-i dă miros sau gust.

Dozele mari, peste 5 mg, duc la depresie și stop cardio-respirator, convulsii și chiar deces.

GHB sau “drogul violului” a devenit o practică la petreceri și în cluburile de noapte.

Ar trebui ca acest articol să fie citit și distribuit pe Facebook de cât mai multe fete, în special adolescente, ca să știe câte ceva despre drogul violului, să conștientizeze că există și să se ferească de el.

Drogul violului

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Cum te feresti de drogul violului”

  1. Eu nu am niciodată încredere în dcnews ăia. Tare am impresia că au umpluturi de conţinut preluate de pe cocoon.ro şi efemeride.ro.

    Răspunde
  2. La ce gagici şi gagicuţe trec pi stradă, şi mai ales pe trecerea de pietoni, nici nu-i mirare că estem atîtea violuri. Unde mai pui pi diasupra că se îmbracă şi în ciuda p… şi atuncea cum să nu stîrnească instinctele primordiale ? Păi trebe să fii complet dus di pi planeta aiasta ca să nu “sîmţi” un fior de la aşa nişte specimene. Întradevăr hainele de pe ele respectă criza, în sensul că pe zi ce trece intră tot mai mult la apă, şi devin din ce în ce mai mici, minuscule, simbolice de începe să se vadă, tăt tăt tăt înciepe să se vadă. Şi apoi tot ele dau cu gura mare, că şi numai dacă te uiţi mai mult atuncea sar în sus că or fost violate. Întrebarea mea întrebătoare ar fi: se poate viola şi de la distanţă ?! …adică prin telekinezie, sau poate prin telepatie ?!!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.