Dau inca o halba (jar mug) pentru cei care isi doresc una

Mai am un jar mug (halbă) de dat pentru un cititor al blogului meu. Trebuie doar să-mi lăsați un comentariu la acest articol în care să-mi povestiți cea mai haioasă experiență de la un party la care ați participat. Plin de subiectivism voi alege un comentariu până pe 17 septembrie. Transportul halbei (prin curier) îl plătește câștigătorul, ca să fie și un pic de dorință în asta. Voi fi subiectiv în alegerea câștigătorului și îmi asum, dar voi ține cont de amuzamentul cu care reușește să ne povestească ce și cum, nu de situația în sine. Așa arată.Halba borcan

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Dau inca o halba (jar mug) pentru cei care isi doresc una”

 1. Ambele comentarii au fost ok așa că am ales random și s-a nimerit pato. N-am mai stat să pun print screen că ar fi fost culmea. Pato, cum fac să-ți trimit halba? Știu că tu ești prin Galați, deci ai putea să vii să o iei tu de undeva, numai să-mi spui când să ți-o aduc.

  Răspunde
 2. O întâmplare mai funny daca as putea zice asa a fost în banchetul de clasa a 12-a când am jucat învârte sticla pe numere ce corespundeau unor băuturi. Am ajuns sa beau la bere si tărie in seara aia de mai ca mi s-a făcut rau. Le amestecasem asa de tare ca in loc sa nimeresc după la mine în camera am ajuns la directoare care stătea singura in camera si avea un pat suplimentar in camera. Ce va povestesc acum e ce mi-a povestit dumneaei a doua zi: se pare ca am început sa o rug insistent sa părăsească camera eu afirmând ca e a mea si chiar am zis si câteva înjurături nu mai personale :))….degeaba s-a chinuit femeia sa îmi explice ca am greșit camera. Apoi se pare ca m-am trântit in pat, mi-am luat perna, cuvertura am aruncat pantofii din picioare prin camera ca pe avioane si m-am băgat la somn. Mi-a zis dna Ripa ca am sforăit ca un porc toata noaptea. A părăsit camera și a reușit sa facă schimb cu colegul meu de camera pt acea noapte…dar si acum cand ne intalnim a ramas un prilej de amuzament si de rusine pentru mine…

  Răspunde
 3. daca nu o vrea nimeni… iti povestesc cum in vama anul asta impreuna cu alti 4 tovarasi dupa cateva randuri de bere am facut posta o sticla de rom :D. Rezultatul acestui experiment, 3 oameni bine dispusi… unul beat si unul black out.
  Cel beat vrea la baie, impreuna cu un alt tovaras incercam sa-l ducem in incinta, dar era o cantare live a celor de la fara zahar…si era full, nu am putut sa ajungem decat pana la jumatatea drumului cand omul nostru a inceput sa vomite pe multime si mai tarziu am observat ca vomitase si pe mine. Am scapat de cei doi, care au fost campati in corturi…unde si-au facut de cap si noi am petrecut in continoare cu vodca si bere.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.