L-am visat pe Basescu si pe Monica Macovei

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Deși nu o ard cu politica, am citit câteva articole care mi-au sărit în ochi și probabil mi-au rămas în minte. Altfel nu-mi explic cum naiba am putut să visez asta. Geez, sunt mai tare decât preoții cărora ”li se arată”. Se făcea că sunt un ignorant care nu are treabă cu politica și că am fost chemat cu forța la Băsescu ca să mi se explice ce și cum. Iar Băsescu mi-a zis clar că Monica Macovei va fi noul președinte al României. Și cică să mă uit la sondaje. Băi, nu glumesc. Chiar am visat asta. Și nu băusem nimic înainte să mă culc. Pe bune vă zic că am visat :) Ori o ard ăștia cu flacăra violet de-mi intră prin minte, ori sunt noua baba Vanga. Am scris asta doar ca să fac super trafic după alegeri dacă va ieși Macovei președinte. La cât de supărată e lumea pe politică nu m-ar mira să mă situez și eu bine în sondaje dacă aș candida fără susținere de la partide =)))

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „L-am visat pe Basescu si pe Monica Macovei”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend