Spuneți-mi niște centre de copii orfani din Galați

Sunt convins că nu toate centrele de copii orfani din Galați pot fi găsite pe Google, așa că fac apel la ajutorul vostru. Vă spun din start: vreau ca alături de grupul de companii pentru care activez să fac ceva împreună cu niște simpatici copii orfani din Galați. De asemenea, nu numai că vreau să lucrez împreună cu acei simpatici copii orfani din Galați, dar vreau să simtă că vine Moș Crăciun la ei și anul acesta. Însă moșul trebuie să se pregătească din timp ;). Așa că momentan vreau să aflu care sunt centrele. Cel mai greu va fi să aleg unul singur. Mi-ar plăcea ca în comentarii să-mi spuneți și pe care. De asemenea, orice date de contact ale centrului recomandat sunt binevenite. Mai multe nu știu să vă spun încă. Lucrăm intens alături de agenția de publicitate Galleria Creative (autorii revistei Explore) la o campanie inside the company. Și ca să nu fie nevoie să intrați pe pagina despre mine ca să aflați pentru ce grup de companii lucrez, nu mă feresc să menționez că cea mai mare parte din timpul meu o dedic cu drag grupului de companii Agress Business din Galați care mi-a făcut cel mai mare cadou azi, de ziua mea de nume, mai ales că am avut ocazia să îl ridic personal.Agress Business locul 1Gabriel Ursan Gala Firmelor Galati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

21 de comentarii la „Spuneți-mi niște centre de copii orfani din Galați”

 1. suntem o asociatie nou infiintata in italia spre sprijinul copiilor si familiilor cu dificultati mari in romania inclusiv orfelinatelor cautam colaborari din romania cui sa oferim sprijin prin donatii alimente haine etc.pt contact ma gasiti la emailul ionutstraoanu@gmail.com

  Răspunde
 2. Da, exista si numele era Leaganul de copii, am fost acolo pentru ca sunt adoptat, dar numele s-a schimbat

  Răspunde
 3. Am observat ca ati primit informatii …chiar sunt multi copii ce ar avea nevoie de sprijinul dumneavoastra , ma bucur ca le puteti fi alaturi…ei sunt bucurosi chiar si de o apreciere . In semn de multumire ca apreciati copiii si ii ajutati va invitam cu cea mai mare placeresi cu mult drag , sa ii vedeti si la scoala la ziua portilor deschise 26-27 noiembrie 2014 .

  Răspunde
 4. Pe Traian langa liceu nr 1 era si o casa pe 8 Martie colt cu 13 Decembrie ,copiii cu dizabilitati si in groapa in spate la kaufland langa WBC.

  Răspunde
 5. In spatele unei scoli de pe str. Brailei, zona Tiglina 2, mergand pe o alee pe laga gardul scolii, se afla plasat discret un centru de refugiu pt. mamele si copii lor agresati, fugiti de acasa. Cred ca si nefericirea lor merita mangaierea lui Mos Craciun.

  Răspunde
 6. Este unul fix lângă scoala generala 43, din micro 20. Nu stiu exact adresa, dar este foarte aproape de scoala.

  Răspunde
  • CP 3 e centru de copii cu dizabilitati! este in micro 39, in spate la Kaufland. La nr. 0236490295 raspunde chiar sefa centrului si e o doamna deschisa spre astfel de colaborari. Daca va pot ajuta cu ceva (in calitate de voluntar) ma puteti contacta pe adresa de e-mail: gabriellaistrate@yahoo.com.
   O zi buna si mult succes!

   Răspunde
 7. Buna seara,intamplator am vazut postul pe care il promovati.Eu impreuna cu ONG-ul meu ATAC Galati,avem in lucru doua proiecte pentru casele de copii si centrele de afterschool pentru copii din familii defavorizate.Poate ne punem intalni sa discutam si sa facem o colaborare in acest sens.Astept raspunsul dumneavoastra.O seara buna.

  Răspunde
 8. Negru Voda , imediat dupa liceul radu negru cum urci spre traian , mai este un centru undeva in spate pe la Siretu

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.