Copii Orfani

Spuneți-mi niște centre de copii orfani din Galați

Sunt convins că nu toate centrele de copii orfani din Galați pot fi găsite pe Google, așa că fac apel la ajutorul vostru. Vă spun din start: vreau ca alături de grupul de companii pentru care activez să fac ceva împreună cu niște simpatici copii orfani din Galați. De asemenea, nu numai că vreau să lucrez împreună cu acei simpatici copii orfani din Galați, dar vreau să simtă că vine Moș Crăciun la ei și anul acesta. Însă moșul trebuie să se pregătească din timp ;). Așa că momentan vreau să aflu care sunt centrele. Cel mai greu va fi să aleg unul singur. Mi-ar plăcea ca în comentarii să-mi spuneți și pe care. De asemenea, orice date de contact ale centrului recomandat sunt binevenite. Mai multe nu știu să vă spun încă. Lucrăm intens alături de agenția de publicitate Galleria Creative (autorii revistei Explore) la o campanie inside the company. Și ca să nu fie nevoie să intrați pe pagina despre mine ca să aflați pentru ce grup de companii lucrez, nu mă feresc să menționez că cea mai mare parte din timpul meu o dedic cu drag grupului de companii Agress Business din Galați care mi-a făcut cel mai mare cadou azi, de ziua mea de nume, mai ales că am avut ocazia să îl ridic personal.Agress Business locul 1Gabriel Ursan Gala Firmelor Galati

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

19 Comments

 • Yolanda

  Reply Reply 09/11/2013

  Negru Voda , imediat dupa liceul radu negru cum urci spre traian , mai este un centru undeva in spate pe la Siretu

 • vizintean sanda

  Reply Reply 09/11/2013

  centrul de plasament ion creanga,,str blaj in tig 4 pe langa blocurile nufar

 • Adi

  Reply Reply 09/11/2013

  Nu cunosc, dar trebuie sa apreciez gestul. :)

 • Geta

  Reply Reply 09/11/2013

  In tiglina 1, in statia de autobuz,la fostul spital de copii

 • Roxana Serban

  Reply Reply 09/11/2013

  Mama si copilul, nu stiu adresa exacta..Sper sa nu fi gresit si numele.

 • Panu Cristian

  Reply Reply 09/11/2013

  Buna seara,intamplator am vazut postul pe care il promovati.Eu impreuna cu ONG-ul meu ATAC Galati,avem in lucru doua proiecte pentru casele de copii si centrele de afterschool pentru copii din familii defavorizate.Poate ne punem intalni sa discutam si sa facem o colaborare in acest sens.Astept raspunsul dumneavoastra.O seara buna.

 • Luminitza

  Reply Reply 09/11/2013

  Respect!

 • dona_mona

  Reply Reply 09/11/2013

  Acestea sunt centrele de plasament
  http://www.dgaspcgalati.ro/index43.html

 • Gabriel Ursan

  Reply Reply 10/11/2013

  Vă mulțumesc tuturor pentru informații!

 • chihaia rodica

  Reply Reply 10/11/2013

  cacces galati fost (ion creanga),strada blaj nr11 tel 0236312490

 • chihaia rodica

  Reply Reply 10/11/2013

  centru de plasament nr 1
  centru de plasament nr3 negru voda centru de primire minori

  • Gabi

   Reply Reply 11/11/2013

   CP 3 e centru de copii cu dizabilitati! este in micro 39, in spate la Kaufland. La nr. 0236490295 raspunde chiar sefa centrului si e o doamna deschisa spre astfel de colaborari. Daca va pot ajuta cu ceva (in calitate de voluntar) ma puteti contacta pe adresa de e-mail: gabriellaistrate@yahoo.com.
   O zi buna si mult succes!

 • Felicitări pentru idee! În vremurile astea tulburi vezi mai rar gesturi frumoase.

  Dacă pot să te ajut cu ceva… Apropos, îmi stă bine cu barbă albă :)

 • Alexandra

  Reply Reply 12/11/2013

  Este unul fix lângă scoala generala 43, din micro 20. Nu stiu exact adresa, dar este foarte aproape de scoala.

 • Viorel Mitrofan

  Reply Reply 13/11/2013

  In spatele unei scoli de pe str. Brailei, zona Tiglina 2, mergand pe o alee pe laga gardul scolii, se afla plasat discret un centru de refugiu pt. mamele si copii lor agresati, fugiti de acasa. Cred ca si nefericirea lor merita mangaierea lui Mos Craciun.

 • DOINA TULCEANU

  Reply Reply 13/11/2013

  Pe Traian langa liceu nr 1 era si o casa pe 8 Martie colt cu 13 Decembrie ,copiii cu dizabilitati si in groapa in spate la kaufland langa WBC.

 • lostindreamer

  Reply Reply 27/10/2014

  Am observat ca ati primit informatii …chiar sunt multi copii ce ar avea nevoie de sprijinul dumneavoastra , ma bucur ca le puteti fi alaturi…ei sunt bucurosi chiar si de o apreciere . In semn de multumire ca apreciati copiii si ii ajutati va invitam cu cea mai mare placeresi cu mult drag , sa ii vedeti si la scoala la ziua portilor deschise 26-27 noiembrie 2014 .

Leave A Response

* Denotes Required Field