Slăbire Galați

Când cauți cuvântul slăbire Galați pe Google, de multe ori vei ajunge pe site-ul aBeauty clinique. Acest articol este un fel de teaser pentru campania de slăbire din Galați și Brăila pe care aBeauty clinique o va lansa săptămâna viitoare.

Deja a venit vara, așa că trebuie să arătăm cât mai bine atunci când mergem la plajă sau când pur și simplu suntem nevoiți să alegem o ținută mai sumară din cauza căldurii de afară și mai ales a anotimpului care impune acest lucru. Partea foarte faină este că există soluții ca să slăbești rapid și să elimini celulita într-un timp record cu ajutorul unui aparat foarte eficient și neinvaziv.

Vă prezint VelaSmooth Pro.

Syneron VelaSmooth Pro

Da știu, mulți veți spune că arată ca un aspirator :), dar puteți să-l considerați un aspirator neinvaziv de grăsime dacă vreți ;).

În acest moment, nu mai există în lume alt aparat de slăbire în centimetri și de eliminare a celulitei mai performant ca Syneron VelaSmooth Pro.

Deși sunt multe aparate similare de slăbit pe piață, nici unul nu poate egala eficiența VelaSmooth Pro pentru că acesta are la bază o tehnologie ce permite acționarea suprafeței tratate cu 4 elemente simultan.

Secretul slăbirii și combaterii celulitei cu VelaSmooth Pro constă în:

  • radiofrecvență
  • infraroșu
  • vacuum
  • role mecanice

Aceste facilități oferă în peste 90% din cazuri rezultate de slăbire cu mai mult de 1 cm încă de la prima ședință, în funcție de zona tratată. Iar pe lângă remodelare corporală și reducere a celulitei, indiferent de gradul acesteia, tratamentele cu VelaSmooth Pro oferă implicit o tonifiere a suprafeței tratate, o îmbunătățire a calității pielii și cel mai important, o reducere a fenomenului de piele lăsată (flască). De aceea, foarte multe persoane care au apelat la un regim drastic de slăbire (pe care eu nu-l recomand sub nici o formă) sau la o intervenție chirurgicală de slăbire, își completează de cele mai multe ori acțiunile prin tratamente cu VelaSmooth Pro, tocmai pentru beneficiile legate de întinderea și catifelarea pielii, astfel încât rezultatul slăbirii să se producă la cel mai înalt nivel atât la exterior, cât și la interior.

Dacă nu înțelegeți la ce mă refer, gândiți-vă de câte ori ați văzut persoane care au slăbit, dar au rămas cu o piele foarte lăsată și foarte inestetică? Ei bine, tratamentele de slăbire și eliminare a celulitei cu VelaSmooth Pro oferă implicit și soluții la această problemă.

Pentru cei care caută vara aceasta soluții de slăbire în Galați sau soluții de slăbire în Brăila, este bine de știut că tratamentele de slăbire și eliminare celulită cu VelaSmoot Pro sunt disponibile în exclusivitatea doar la aBeauty clinique Galați, cel mai performant și utilat centru de estetică facială și corporală din zona Galați – Brăila. Și pentru că tratamentele de slăbire vor fi la mare căutare în Galați și în Brăila vara aceasta, merită să afli mai multe despre VelaSmooth Pro direct de la reprezentații aBeauty clinique pe care îi poți contacta telefonic la 0748884160 sau pe email la galati @ abeauty . ro

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.