Modificări GabrielUrsan.ro

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Dacă ați intrat pe GabrielUrsan.ro și brusc nu mai găsiți vechile articole, iar totul pare mult schimbat, nu vă impacientați :). Fac niște modificări majore la blog și cel mai probabil luni seară totul va intra în normal.

Update: se pare că problema importului vechilor articole persistă și după încercările celor de la firma de hosting. Cel mai probabil problema se va rezolva în cursul zilei de luni, pentru că am apelat la Răzvan Gîrmacea, tăticul blogurilor WordPress self installed, care va arunca o privire la problema mea. Sper să reușească, deoarece doresc să păstrez toate articolele de până acum și, cel mai important, comentariile de la acestea.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

9 comentarii la „Modificări GabrielUrsan.ro”

 1. Salut!
  De ce nu utilizezi un plugin care sa-ti permita sa faci ce modificari vrei in admin. Eu am utilizat cu succes Theme Tester, iti faci de cap in admin, iar vizitatorii tai nu vor fi afectati absolut deloc, iar cand termini treaba pui on tot ce ai lucrat in 2 click-uri.

  Răspunde
  • Păi eu până acum am folosit WordPress.com, nu WordPress CMS self installed și tocmai de aia fac modificările :). Momentan mă lupt cu importul de pe o platformă pe alta.

   Răspunde
  • Doamne ferește! Decât să renunț mai degrabă revin la vechea platformă. Sper totuși ca cei de la NameBox să reușească importul de pe wp.com. Tocmai le-am dat datele de login și cred că se vor ocupa de asta în cursul zilei de azi.

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend