Dacă ați intrat pe GabrielUrsan.ro și brusc nu mai găsiți vechile articole, iar totul pare mult schimbat, nu vă impacientați :). Fac niște modificări majore la blog și cel mai probabil luni seară totul va intra în normal.

Update: se pare că problema importului vechilor articole persistă și după încercările celor de la firma de hosting. Cel mai probabil problema se va rezolva în cursul zilei de luni, pentru că am apelat la Răzvan Gîrmacea, tăticul blogurilor WordPress self installed, care va arunca o privire la problema mea. Sper să reușească, deoarece doresc să păstrez toate articolele de până acum și, cel mai important, comentariile de la acestea.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  9 replies to "Modificări GabrielUrsan.ro"

  • Dragos Bunea

   Salut!
   De ce nu utilizezi un plugin care sa-ti permita sa faci ce modificari vrei in admin. Eu am utilizat cu succes Theme Tester, iti faci de cap in admin, iar vizitatorii tai nu vor fi afectati absolut deloc, iar cand termini treaba pui on tot ce ai lucrat in 2 click-uri.

   • Gabriel Ursan

    Păi eu până acum am folosit WordPress.com, nu WordPress CMS self installed și tocmai de aia fac modificările :). Momentan mă lupt cu importul de pe o platformă pe alta.

  • Claudiu

   Arata misto widgetul Profitshare :)

   • Gabriel Ursan

    Păi la vechea platformă eram restricționat să pun astfel de widget-uri, iar acum pe platforma self installed, pot :D.

  • Postolachi Dumitru

   Sper sa nu renunti la articolele de pana acum la fel cu s-a mai intamplat o data… aceasta inseamna sa-ti negi propriile opinii… bune sau rele sunt totusi ale tale…

   • Gabriel Ursan

    Doamne ferește! Decât să renunț mai degrabă revin la vechea platformă. Sper totuși ca cei de la NameBox să reușească importul de pe wp.com. Tocmai le-am dat datele de login și cred că se vor ocupa de asta în cursul zilei de azi.

  • Bucur

   noua tema e superba imi place bine ca ai schimbato..

   • Gabriel Ursan

    Mulțumesc mult Bucur. Mă simt onorat ca un expert în realizarea temelor de WordPress să aprecieze tema mea.

Comentează la acest articol