Modificări GabrielUrsan.ro

Dacă ați intrat pe GabrielUrsan.ro și brusc nu mai găsiți vechile articole, iar totul pare mult schimbat, nu vă impacientați :). Fac niște modificări majore la blog și cel mai probabil luni seară totul va intra în normal.

Update: se pare că problema importului vechilor articole persistă și după încercările celor de la firma de hosting. Cel mai probabil problema se va rezolva în cursul zilei de luni, pentru că am apelat la Răzvan Gîrmacea, tăticul blogurilor WordPress self installed, care va arunca o privire la problema mea. Sper să reușească, deoarece doresc să păstrez toate articolele de până acum și, cel mai important, comentariile de la acestea.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

 • Dragos Bunea

  Reply Reply 12/05/2013

  Salut!
  De ce nu utilizezi un plugin care sa-ti permita sa faci ce modificari vrei in admin. Eu am utilizat cu succes Theme Tester, iti faci de cap in admin, iar vizitatorii tai nu vor fi afectati absolut deloc, iar cand termini treaba pui on tot ce ai lucrat in 2 click-uri.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 12/05/2013

   Păi eu până acum am folosit WordPress.com, nu WordPress CMS self installed și tocmai de aia fac modificările :). Momentan mă lupt cu importul de pe o platformă pe alta.

 • Claudiu

  Reply Reply 12/05/2013

  Arata misto widgetul Profitshare :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 12/05/2013

   Păi la vechea platformă eram restricționat să pun astfel de widget-uri, iar acum pe platforma self installed, pot :D.

 • Sper sa nu renunti la articolele de pana acum la fel cu s-a mai intamplat o data… aceasta inseamna sa-ti negi propriile opinii… bune sau rele sunt totusi ale tale…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 13/05/2013

   Doamne ferește! Decât să renunț mai degrabă revin la vechea platformă. Sper totuși ca cei de la NameBox să reușească importul de pe wp.com. Tocmai le-am dat datele de login și cred că se vor ocupa de asta în cursul zilei de azi.

 • Bucur

  Reply Reply 13/05/2013

  noua tema e superba imi place bine ca ai schimbato..

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 14/05/2013

   Mulțumesc mult Bucur. Mă simt onorat ca un expert în realizarea temelor de WordPress să aprecieze tema mea.

Leave A Response

* Denotes Required Field