Servicii aBeauty clinique

Centrul de estetică corporală și facială aBeauty clinique este foarte cunoscut în Galați și Brăila atât persoanelor interesate de serviciile pe care le oferă, cât și persoanelor mai puțin interesate. Pentru că pur și simplu, aBeauty clinique este peste tot :), iar acest lucru se întâmplă pentru că merită să fie peste tot.

Și pentru că multă lume care știe că am legătură cu proiectul aBeauty mă întreabă care sunt produsele și serviciile disponibile la clinică, am ales să scriu acest articol unde să povestesc pe scurt despre fiecare serviciu și produs disponibil la aBeauty clinique. Poate fi și un exercițiu pentru mine care să mă facă să mă exprim mai ușor.

Așa că am ales să le categorisesc un pic.

Tratamente corporale profesionale

Tratamente cu VelaSmooth Pro

VelaSmooth ProVedeta acestei perioade este tratamentul de slăbire și de eliminare a celulitei cu VelaSmooth Pro, aparat folosit și de vedete internaționale precum Kim Kardashian. Spun că e vedeta, deoarece aBeauty clinique are o promoție cu prețuri foarte reduse până joi, săptămâna asta, și pentru că este momentul perfect pentru oricine să înceapă un tratament de slăbire, având în vedere că vremea din ce în ce mai frumoasă ne va face să purtăm ținute mai lejere.

Tratamentele cu VelaSmooth Pro sunt atât de eficiente pentru că spre deosebire de alte aparate similare acesta acționează pe zona tratată cu 4 tehnologii simultan: role mecanice, vacuum, radiofrecvență și infraroșu. Deși rezultatele depind de la persoană la persoană, gândiți-vă numai că au existat persoane care au pierdut și 3 cm în circumferință, chiar de la prima ședință.

Epilare definitivă SPL

Epilare definitiva SPLFolosind cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă SPL (Square Pulse Light), tratamentul este mult mai eficient datorită caracteristicilor lungimii de undă ce permite menţinerea unei temperaturi constante pe toată durata impulsului.

Foliculul pilos este supus aceleiaşi temperaturi o perioadă mai lungă de timp decât în cazul celorlalte tehnici cunoscute, crescând eficienţa tratamentului şi scăpând de 80% din părul nedorit încă de la prima şedinţă. Tehnica SPL este cea mai nouă tehnologie pentru realizarea epilării definitive.

Tratamente faciale profesionale

Tratamente cu Intraceuticals

IntraceuticalsIntraceuticals este tratamentul vedetă pe care orice salon de lux intern sau internațional îl deține. Intraceuticals este tratamentul facial non-invaziv de care se bucură și vedete internaționale precum Madonna, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Eva Longoria, Fergie, dar și vedete autohtone precum Simona Pătruleasa, Andreea Marin, Lora, Andreea Mantea și multe altele.

Tratamentul presupune infuzia de substanțe nutritive și acid hialuronic direct în profunzimea dermului, prin intermediul jeturilor de oxigen hiperbaric. Nu doare și este la fel de eficient ca mezoterapia invazivă. În funcțiie de problemele și nevoile pe care le aveți, puteți alege diverse scheme de tratament, precum Rejuvenate (hidratare, întinerire și efect de lifting facial), Opulence (tratare pete hiperpigmentație, luminare ten și eliminare semne de oboseală), Clarity (tratare acnee), Atoxeline (eliminare riduri fine și ameliorare riduri profunde) și Boosters+ (scheme variate de tratament în funcție de nevoile tenului).

Creme și geluri Intraceuticals

Intraceuticals Daily SerumPe lângă faptul că Intraceuticals este un tratament facial profesional care se execută în centrele aBeauty clinique, precum centrul aBeauty clinique din Galați, Intraceuticals fabrică și creme sau geluri pentru acasă. Aceste creme sau geluri Intraceuticals sunt oferite la pachet în cazul în care cineva achiziționează 6 ședințe Intraceuticals, pentru că măresc cu 50% eficiența tratamentelor efectuate în clinică, completând astfel rezultatele remarcabile.

Totuși, cremele și gelurile Intraceuticals pot fi cumpărate și separat, astfel încât clienții să testeze eficiența și calitatea produselor Intraceuticals înainte de alege un set de tratamente complet. De asemenea, mai există și geluri care se vând complet separat, precum daily serum.

Tratamente fotoregenerare cu SPL

Fotoregenerare SPLSpre deosebire de IPL, tehnologia SPL este mult mai nouă și mult mai eficientă. În plus, la aBeauty clinique există în exclusivitate în Galați-Brăila (de fapt, toate aparatele și tratamentele disponibile în acest moment la aBeauty clinique sunt exclusive în zonă) cel mai nou și performant aparat de epliare definitivă și fotoregenerare SPL.

Este vorba despre aparatul Yperion Or-Light, aparat prezentat oficial la sfârșitul anului trecut în România. Avantajele acestui aparat constau în aplicatorul mult mai mare, cu care se reușește tratarea unei suprafețe mai mari într-un timp mult mai scurt, rezultând astfel o eficiență sporită și un număr de ședințe mai redus. Fotoregenerarea SPL tratează mai multe prbleme faciale precum:

 • Hiperpigmentare superficială.
 • Telengiecstazie (dilataţie permanentă a unu vas mic pe faţă sau pe corp).
 • Efelide (pistrui).
 • Pori dilataţi.
 • Rozacee.
 • Lentigo (pete de bătrâneţe).
 • Pierderi de elasticitate.
 • Acnee.
 • Cuperoză.
 • Melasmă.
 • Pierderi de tonus.
 • Riduri şi linii fine.

Fillere buze și față cu acid hialuronic

Acid hialuronicDatorită colaborării cu experimentatul doctor Valeriu Ardeleanu, medic specialist, lector universitar și doctor chirurg, aBeauty clinique oferă și injectări cu acid hialuronic de cea mai bună calitate, având în portofoliul de produse inclusiv fillere Juvéderm, astfel încât să fie mulțumiți până și cei mai exigenți clienți.

Fillerele sunt o metodă ideală pentru mărirea volumului buzelor, conturarea buzelor și eliminarea ridurilor. Există mai multe tipuri de acid hialuronic injectabil, iar fiecare tip tratează o anumită problemă sau realizează o anumită dirință fiecărui client.

4 comentarii la „Servicii aBeauty clinique”

 1. Buna ziua !!!! As dori sa stiu cat ajunge o sedinta ???? Si de cate sedinte este nevoie?????
  Va multumesc anticipat !!!!!!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.