Descoperă România pe o motocicletă enduro la AdventurEnduro

Vrei să încerci un alt tip de plimbare prin România? Vrei să vezi frumusețile țării noastre din locuri în care în mod normal nu ai putea ajunge cu ușurință cu piciorul? Îți recomand să arunci o privire pe site-ul celor de la AdventurEnduro pentru a vedea ce opțiuni ai.

Alec Enduro Romania

Ieri am fost împreună cu doi prieteni la AdventurEnduro, undeva la 15 Km de Ploiești. Acolo l-am cunoscut pe Alec Dumitrescu (alias Alec131), unul dintre cei mai buni piloți enduro români. Omul acela pare că s-a născut pe motocicletă, dar asta e altă poveste :)

Enduro Bucuresti

Voiam să vă spun că dacă aveți chef să încercați ceva diferit în viața voastră, ceva care să vă facă să trăiți în prezent la cote maxime, merită să rezervați o experiență cu o motocicletă enduro, indiferent dacă ați mai mers până acum pe așa ceva sau nu.

Enduro Ploiesti

La AdventureEnduro vin oameni care nu au mai mers niciodată pe motocicletă sau pe bicicletă și învață de la ghizii și trainerii de acolo cum să facă acest lucru. De asemenea, vin și începători ca mine care vor să învețe tehnici noi sau să exploreze trasee noi.

Inchirere motociclete enduro

Nu în ultimul rând, la AdventureEnduro vei putea face și cursuri avansate de enduro, avându-l drept mentor pe Alec131, probabil cel mai bun pilot enduro din România. Cu alte cuvinte, este o experiență care se adresează oricui, indiferent de nivelul de experiență.

Inchireri motociclete enduro

Discutând cu Ștefan, ghidul meu (mulțumesc Ștefan), am aflat că la AdventurEnduro vin oameni din toate colțurile țării și din toate colțurile lumii pentru a experimenta un altfel de turism. Sunt de asemenea și din ce în ce mai multe femei care aleg sportul ăsta.

Pareri AdventurEnduro

Experiența mea de ieri a fost una fantastică și abia aștept să o repet. Am făcut probabil 100 de Km în total prin munți, văi, păduri, câmpii și drumuri forestiere. Am văzut căprioare sălbatice și peisaje pe care nu le vezi tocmai zilnic. A fost cea mai tare tură enduro.

Scoala Dirt Bike

La Alec ai posibilitatea să vii cu motocicleta ta și astfel plătești doar turul, care e în jur de 200 lei pentru toată ziua de dimineață până seara – ieftin ca braga. Sau poți să închiriezi motocicletă direct de la ei, ceea ce e mai confortabil și mai recomandat uneori.

Scoala Enduro

Partea cea mai bună la AdventurEnduro este că au probabil cel mai nou parc de motociclete enduro din țară. Spre exemplu, eu am închiriat ieri cu un KTM 250 EXC în 4 timpi din 2019. Cauciucuri noi, foarte îngrijită = a mers excelent.

Scoala Moto Enduro

Poți să faci tururi de o zi, așa cum am ales noi, sau poți să programezi tururi de câte 3 zile, 5 zile sau 7 zile. Acele tururi includ mese, cazare la pensiunea AdventurEnduro, spa, bere și socializare. Un fel de tabere de enduro în care îți trăiești viața și pasiunea.

Scoala Motociclete Enduro

Pentru mai multe detalii vă recomand călduros să intrați pe AdventurEnduro.ro pentru mai multe informații. Iar dacă simți că vrei să încerci ceva diferit, ceva intens, ceva plin de adrenalină, priveliști și satisfacție la final de zi, go for it!

Trasee Enduro Romania

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.