Sambata asta ai unde sa iesi in Galati: Club Infinity implineste 3 ani si fac un super party aniversar

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Chiar dacă nu prea am timp de cluburi (nu că nu mi-ar plăcea să ies) de ceva vreme mi-a ieșit în evidență în rețelele sociale Clubul Infinity din Galați. Pe lângă faptul că oamenii de acolo își bat capul să fie activi în rețelele sociale și să facă treabă bună, se străduiesc ca în fiecare weekend să aducă ceva deosebit petrecerilor din club. În fiecare weekend este câte un eveniment adaptat la trendurile actuale. Sâmbăta asta Club Infinity sărbătorește 3 ani așa că a adus 3 DJ foarte buni: DJ RAZZ, DJ FOICASH și DJ Svibe. Iar ca să vă aprindeți repede :), shot-ul de tequila e 3 lei până la 12 noaptea. Eu zic să vă faceți provizii băieți :) Rezervări la 0748551545. Poate cu puțin noroc ajung și eu și ne vedem acolo. Distracție maximă!Club Infinity Galati

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Sambata asta ai unde sa iesi in Galati: Club Infinity implineste 3 ani si fac un super party aniversar”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend