Îmi place cum arată noul site al Revistei Explore

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Revista Explore este deja o sursă tradițională de informare din zona Galați – Brăila. Sloganul lor a rămas același de-a lungul timpului: revistă de timp liber și atmosferă publicitară. Practic, din revista Explore afli ce evenimente importante se întâmplă în Galați și Brăila. De asemenea, poți consulta diverse oferte ale restaurantelor, cafenelelor, studiourilor, clinicilor etc. din Galați și Brăila. Eu mă știu cu ei de mult și i-am tot bătut la cap să-și construiască o prezență puternică online, pentru că ăsta e viitorul. Anul trecut au cochetat cu această prezență online, dar anul ăsta văd că au început în forță. Și-au schimbat tema site-ului cu ajutorul unor specialiști și publică mult mai des articole de interes general pentru gălățeni și brăileni. Vă invit să aruncați o privire acum pe ExploreMag.ro și să-mi spuneți cum vi se pare site-ul sau ce ați mai vrea să citiți pe la ei. Eu îi recomand ca sursă de informare rapidă și eficientă dacă ești în Galați sau Brăila.Revista Explore

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend