Orice afacere ar trebui să-și cumpere pozele sau videoclipurile

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Dacă vrei să dormi liniștit cu capul pe pernă folosește imagini asupra cărora ai drepturi. Dacă nu, riști să fii dat în judecată și să pierzi mulți bani. Fie că ești persoană fizică sau juridică. Eu cumpăr imagini de aici de pe Shutterstock când am nevoie și sunt mult mai liniștit așa. În plus, acolo am parte de imagini mai bune decât m-aș fi gândit eu. Am de unde alege. Uite, poți citi aici despre 3 cazuri de încălcare a drepturilor de autor, unde cei care au crezut că dacă imaginea e pe net este gratis, au pierdut foarte mulți bani când puteau să dea de fapt câțiva dolari și să folosească imaginea în liniște. Pozele pe care le găsiți pe Google Images sau pozele de pe Facebook nu sunt ale voastre și nu le puteți folosi legal în nume propriu dacă nu este specificat altcumva. Deci, înainte să furați poze gândiți-vă de două ori. Mai bine le cumpărați.De ce sa cumperi imagini si poze de pe internet

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Orice afacere ar trebui să-și cumpere pozele sau videoclipurile”

    • Păi uite ce zic ei pe site: All images and videos on Pixabay are released free of copyrights under Creative Commons CC0. You may download, modify, distribute, and use them royalty free for anything you like, even in commercial applications. Attribution is not required.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend