De ce sa cumperi imagini si poze de pe internet

Orice afacere ar trebui să-și cumpere pozele sau videoclipurile

Dacă vrei să dormi liniștit cu capul pe pernă folosește imagini asupra cărora ai drepturi. Dacă nu, riști să fii dat în judecată și să pierzi mulți bani. Fie că ești persoană fizică sau juridică. Eu cumpăr imagini de aici de pe Shutterstock când am nevoie și sunt mult mai liniștit așa. În plus, acolo am parte de imagini mai bune decât m-aș fi gândit eu. Am de unde alege. Uite, poți citi aici despre 3 cazuri de încălcare a drepturilor de autor, unde cei care au crezut că dacă imaginea e pe net este gratis, au pierdut foarte mulți bani când puteau să dea de fapt câțiva dolari și să folosească imaginea în liniște. Pozele pe care le găsiți pe Google Images sau pozele de pe Facebook nu sunt ale voastre și nu le puteți folosi legal în nume propriu dacă nu este specificat altcumva. Deci, înainte să furați poze gândiți-vă de două ori. Mai bine le cumpărați.De ce sa cumperi imagini si poze de pe internet

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Cosmin

  Reply Reply 01/04/2017

  Pai si pozele gratis de pe pixabay sunt ilegale?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 01/04/2017

   Păi uite ce zic ei pe site: All images and videos on Pixabay are released free of copyrights under Creative Commons CC0. You may download, modify, distribute, and use them royalty free for anything you like, even in commercial applications. Attribution is not required.

Leave A Response

* Denotes Required Field