Primul Rooftop Party din Galați are loc pe 23 iunie 2018! Te bagi?

Pe scurt, rooftop party înseamnă petrecere pe acoperiș. Și prima astfel de petrecere pe acoperiș din Galați se va desfășura sâmbătă, pe 23 iunie 2018. Ghici unde? Pe mall. Toată lumea va dansa și se va distra pe mall-ul din Galați. La propriu. Mai exact, pe terasa Shopping City Galați, începând cu ora 16:00.

Atmosfera va fi realizată de Pascal Junior, Afgo și The Sinners și de Mihai Bejan, binecunoscutul MC din Galați. Accesul la petrecere se va face prin mall (sus, la zona food-court) începând cu ora 16:00, doar până la ora 23:00. După aceea urmează un after-party într-o locație secretă care va fi anunțată în seara evenimentului. Pregătiți-vă pentru o sâmbătă explozivă.

Bilete Rooftop Party Galați

Biletele vor fi disponibile începând de mâine, 6 iunie la Bon Café, în incinta Shopping City Galați. Conform evenimentului de pe Facebook la care puteți da attend, sunt deja interesate 500 de persoane.

Dacă îți place distracția și chestiile noi, probabil nu vei dori să ratezi primul rooftop party din Galați. Tocmai de aceea trebuie să te grăbești să prinzi bilet. Iată prețurile:

  • first release: 30 de lei (early birds – doar primele 150 de bilete)
  • second release: 40 de lei (doar următoarele 200 de bilete)
  • third release: 50 de lei

Eu personal aș fi pus prețuri cel puțin duble, așa că prețurile biletelor de la rooftop party Galați mi se par un deal foarte bun pe care nu vrei să-l ratezi.

De consideri că faci parte dintr-un public dornic de inedit, amator și consumator de muzică bună, nu rata prima petrecere pe acoperiș din Galați.

Deși nu există neapărat un dress code (probabil este ok să vii ca îmbrăcat pentru un club de vară), trebuie să afli că organizatorii nu vor tolera atitudinea agresivă, lipsa de respect față de angajați sau ceilalți clienți, persoanele neîngrjite sau îmbrăcate neadecvat și persoanele aflate într-o stare avansată de ebrietate. Ca să fie bine și frumos.

Mai multe informații puteți cere prin e-mail la mak3mihai@yahoo.com, sau telefonic la 0753836875.

Partenerii petrecerii sunt Kiss Fm, Revista Explore, IQOS și MMA Security.

Rooftop Party Galati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.