Îți recomand un program de facturare bun: Oblio

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Dacă ești în căutarea unui program de facturare bun, ieftin și extrem de ușor de folosit, îți aduc în atenție Oblio.eu. Au cred că cel mai mare program de test din piață: 1 an de zile. Îți faci cont la ei aici și ai gratuit programul de facturare în primele 365 de zile. După anul de test, dacă îți place, prețul este de 29 de euro. Pe an. Adică doar 2,41 euro pe lună. Îți voi povesti mai multe.

Dacă nu te-ai dus deja pe site-ul lor ca să vezi cum stă treaba, hai că îți explic eu aici câteva aspecte legate de acest program de facturare. În prezent pentru firmă folosesc ceva tot în cloud (pentru că Oblio.eu e un program de facturare în cloud). Însă am zis să fiu deschis și către alte opțiuni, iar perioada trial de 1 an de zile m-a convins să-mi fac un cont pentru firma mea.

Și sincer să fiu, cred că rămân acolo pentru că are tot ce am eu nevoie (acum depinde de nevoile fiecăruia) și este foarte ușor de folosit. Mie personal îmi plac foarte mult programele cu interfață intuitivă și prietenoasă, care nu te zgârie pe ochi. De exemplu, majoritatea programelor de facturare actuale sunt instalate pe calculator și au un design care îmi aduce aminte de 1996.

Avantaje program de facturare Oblio.eu

Atunci când recomand ceva pe blog, știți că nu fac reclamă doar de dragul de a face. Așa că acesta va fi un articol util care sper eu să te ajute să alegi un program de facturare. Mai ales dacă ai o firmă nouă și abia te-ai apucat de antreprenoriat, Oblio.eu poate fi programul tău de facturare perfect. Pentru că în primele 365 de zile nu plătești nimic.

Program de facturare Oblio

Cât de ușor de folosit este programul de facturare Oblio.eu?

 • nu instalezi nimic pe computerul personal, totul e securizat în cloud și nu mai riști ca cel care face facturile să ia un virus ransomware care să-ți pericliteze informația
 • poți emite prima factură în maxim 60 de secunde de la crearea contului (am testat – confirm, e simplu și intuitiv tot procesul de facturare)
 • documentele sunt completate automat cu datele firmelor de pe internet (bagi CUI-ul și îți importă automat toate datele pentru facturare)

Cât de sigur este programul de facturare Oblio.eu?

 • utilizează aceleași protocoale de securitate folosite și în bănci
 • este auditat de firme de specialitate precum TUV Rheinland și StarAudit
 • folosesc un algoritm de criptare avansată a informațiilor
 • salvează datele în cloud pe servere multiple, adică nu se pierd niciodată

Ce știe să mai facă programul de facturare Oblio.eu?

Program de facturare bun

 • îți oferă rapoarte inteligente de vânzări care te ajută să vinzi mai mult
 • își face actualizări automate, fără să faci tu nimic (inclusiv actualizări legislative)
 • îți oferă sugestii de completare pe măsură ce completezi
 • îți face toate calculele automat, instantaneu
 • preia și aplică automat cursul valutar de pe internet, dacă vrei conversia în euro

Un aspect important pe care trebuie să-l subliniez este că atât în perioada anului gratuit, cât și în perioada de după, programul de facturare Oblio.eu poate fi folosit în următoarele condiții:

 • număr nelimitat de facturi emise pe lună
 • număr nelimitat de utilizatori
 • număr nelimitat de firme pe acelasi abonament
 • număr nelimitat de puncte de lucru

DA, ai citit bine și este real. Nu ai diverse scheme complicate de preț bazate pe puncte de lucru, număr de utilizatori și firme. Poți să ai și 1.000 de firme, și 1.000 de angajați și 1.000 de calculatoare pe care folosești Oblio simultan.

Prețul e același.

Cum e cu importul și exportul de date la programul de facturare Oblio.eu?

 • poți să imporți extrase bancare de la peste 10 bănci din România
 • poți să imporți produse, clienți și furnizori din vechiul program de facturare
 • poți să exporți date către programul de contabilitate folosit de contabilul tău
 • poți să exporți date în Excel, ca să le prelucrezi cum vrei după aceea

Concluzii program de facturare Oblio.eu

Dacă ai o firmă sau te ocupi de facturare pentru o firmă, îți recomand să nu ratezi șansa de a testa un program de facturare bun timp de 1 an de zile. Nu ai nimic de pierdut. Plus că mai vezi ce funcționalități noi au apărut și ce mai oferă lumea prin piață. Intră acum aici, află cum funcționează programul de facturare Oblio.eu și dă o tură cu el.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

9 comentarii la „Îți recomand un program de facturare bun: Oblio”

 1. Eu folosesc Smart Bill. Am auzit acum cateva luni de Oblio, am si vorbit cu ei. Nu stiu ce sa spun, suna tentant, dar a fost ceva care m-a oprit. Poate gresesc, timpul va arata daca am sau nu dreptate.
  M-a tentat, de ce sa mint, dar pentru un produs in cloud securitatea este importanta, facturile tale sunt la ei. Nu totdeauna este valabil, dar de obicei cam cat dai, atata face. Este nevoie de bani pentru dezvotare si altele (servere si ce mai folosesc ei acolo). Stiu ca Smart Bill au bani.
  Eu vreau sa facturez si peste 10 ani, Smart Bill este aici de cativa ani si este mereu imbunatatit. Nu am siguranta ca si Oblio o sa mai fie. Poate gresesc, dar eu suntbmai prudent din fire.

  Răspunde
 2. Din pacate experienta cu ei a fost dezamagitoare. La prima factura am avut 2 bug-uri iar atitudinea persoanei de la suport a fost “noi avem incredere in prosusul nostru, sigur ati gresit dumneavoastra” faca ca macar sa incerce sa inteleaga problema (desi salvasem produsul cu pretul corect si pe factura aparea corect, in sectiunea nomenclator produs aparea cu pret gresit)

  Răspunde
 3. Este bun doar sa emiti facturi daca prestezi servicii, daca faci comert si ai stocuri nu este bun.
  Este un program ieftin dar nici nu valoreaza mai mult deoarece are multe minusuri in comparatie cu mai toate programele de facturare cat de cat serioase. Lipsesc anumite functii de baza care le gasesti la orice program de facturare si gestiune stocuri . Si cei de la Oblio nu fac nici cel mai mic efort sa le rezolve.
  De exemplu o data ce ai introduse produsele in stocuri nu ai posibilitatea de a lista etichete de pret care este o chestie banala la orice program.
  Daca folosesti gestiunea cantitativa valoric nu iti arata pe receptie valoarea de vanzare a marfii receptionate iar la gestiunea global valorica nu poti vedea pretul de achizitie a produselor sau sau valoarea la pretul de achizitie a facturii.
  Sunt chestii elementare care orice program de gestiune si facturare trebuie sa le aiba.
  Exportul catre Saga nu functioneaza bine!
  Eu am folosit acest program dar am renuntat la el deoarece nu este practic si util pentru un magazin
  Interfata cu casa de marcat este jalnica :)

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend