Periuțele de dinți electrice merită toți banii

Eu și soția avem periuțe de dinți electrice de prin decembrie 2014 și nu mi-am schimbat părerea de atunci. Părerea mea este că periuțele de dinți electrice merită toți banii. Sunt o investițe mai mare, dar nu vei regreta treaba asta. Plus că poți să-ți iei la început o periuță de dinți electrică mai ieftină. Aruncă o privire pe lista asta de aici și vei vedea că ai de unde alege.

Mi-am adus aminte de acest subiect pentru că tocmai ne-am comandat două periuțe de dinți electrice noi. Până acum foloseam o periuță electrică cu cap normal. Când zic cap normal mă refer la capul unei periuțe de dinți manuale, cel cu aspect dreptunghiular.

Însă am hotărât să ne schimbăm periuțele de dinți electrice actuale cu unele cu cap rotund. Capul rotund, fiind mai mic, curăță mai bine măselele. Cu vechea periuță electrică ajungeam mai greu la măselele din spate și curățarea nu era chiar așa eficientă în acele zone. Oricum ar fi, periuțele de dinți electrice sunt o investiție care merită toți banii din mai multe motive pe care le voi enumera în acest articol.

Periuțele de dinți electrice asigură o igienă bucală mai bună. Motorașul electric face o bună parte din treabă în locul tău, periind mai bine dinții. Nu se compară din punct de vedere eficiență a procesului de spălare o periuță de dinți manuală cu o periuță de dinți electrică.

O periuță de dinți electrică e mai ușor de folosit. Periuța de dinți electrică e mult mai ușor de folosit. De fapt, e mult mai confortabil să o folosești având în vedere că procesul de periaj este automat. Da, în continuare trebuie să plimbi periuța de dinți prin gură pentru un periaj corect, dar efortul principal este preluat de aceasta.

De asemenea, un alt avantaj al periuțelor de dinți electrice constă în faptul că le poate folosi toată familia. Cumperi o singură periuță de dinți electrică bună și apoi cumperi capuri separate de periaj pentru toată familia. Mai nasol e când unul din membrii familiei pleacă de acasă mai multe zile, caz în care îți trebuie periuțe separate. Dacă ar fi să vă fac o recomandare, eu zic să vă orientați către o periuță de dinți electrică cu cap rotund și cu sistem de reîncarcare a bateriei (nu cu baterii separate, pentru că astfel veți economisi bani).

De asemenea, vă recomand și un video legat de cum să-ți alegi periuța de dinți electrică.

Intră aici și vezi mai multe modele de periuțe de dinți electrice.

Periuta de dinti electrica
Vechea noastră periuta de dinti electrica

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.