Epilare Definitivă Galați

În acest articol voi povesti mai multe despre subiectul epilare definitivă Galați. De fapt, cum funcționează epilarea definitivă și de ce e o procedură la care apelează din ce în ce mai multă lume. Ca să fie totul clar de la bun început, menționez că acesta este un articol sponsorizat de aBeauty clinique Galați, probabil cea mai utiliată și dotată clinică de estetică facială și corporală din zona de sud-est a României. Mai multe despre epilarea definitivă realizată în Galați puteți citi și în acest articol de pe siteul lor. Intrați și înscrieți-vă și la concursul lor, că e interesant.

Ce este epilarea definitivă? Păi, epilarea definitivă este un proces de îndepărtare permanentă a părului nedorit. Din ce în ce mai multă lume recurge în 2016 la epilare definitivă în Galați (și nu numai) datorită beneficiilor pe care le aduce implicit această procedură. Vă explic imediat tot ce trebuie.

Adică, pe lângă faptul că epilarea definitivă îndepărtează părul nedorit, sporește producția de colagen, catifelează pielea și întinerește țesutul, e și o procedură mult mai comodă care pe termen lung economisește bani. Probabil vă întrebați de ce scrie un bărbat despre astfel de subiecte mai femeiești. Păi, nu sunt deloc numai femeiești. Ați fi surprinși să aflați că la epilarea definitivă recurg din ce în ce mai mulți bărbați fără nici un fel de problemă. În Galați sunt foarte mulți bărbați care vin la epilare definitivă la aBeauty clinique, dar din motive legate de intimitatea fiecărui pacient, aBeauty clinique nu îmi poate oferi mai multe informații.

Cum funcționează epilarea definitivă? În primul rând, trebuie menționat că există două tipuri mari și late de epilare definitivă. Epilarea definitivă cu lumină pulsată și epilarea definitivă cu laser. Apoi, aceste tipuri de epilare definitivă se împart la rândul lor în alte două tipuri. În cazul epilării definitive cu lumină pulsată există epilarea definitivă SPL și epilarea definitivă IPL, de care probabil ați auzit cu toții. În cazul epilării definitive cu laser există epilarea definitivă cu laser diodă (care în cazul unor aparate la bază stă un led cu diodă, nicidecum un laser autentic) și epilarea definitivă cu alte tipuri de lasere care sunt folosite mai degrabă de către dermatologi pentru tratarea altor tipuri de afecțiuni.

La aBeauty clinique Galați se folosește epilarea definitivă SPL cu cel mai nou aparat SPL din lume, Yperion Or-Light. Am specificat clar numele aparatului pentru că există și foarte multe aparate fake pe piață, care pretind că oferă epilare definitivă SPL pe când ele oferă doar epilare definitivă IPL (adică procedura mai veche și mai puțin eficientă). Citiți dacă doriți acest articol despre fake-urile din domeniul frumuseții.

Apoi, în ceea ce privește epilarea cu laser diodă, pe Wikipedia citeam că oferă exact aceleași rezultate ca epilarea definitivă SPL, dar că are din păcate un risc mai mare de apariție a efectelor secundare (undeva la peste 28%). Revenind la cum funcționează epilarea definitivă, subiectul e simplu. Părul este compus din foliculi și fire. Foliculii piloși arată ca niște mici săculeți care conțin rădăcina firului de păr și o cantitate de melanină (melanina e treaba aia care colorează chestii prin organismul uman, printre care se numără și firele de păr). Epilarea definitivă SPL țintește melanina firului de păr, adică implicit și acel săculeț care conține rădăcina firului de păr.

Părul are trei faze de creștere, pe scurt. Anagena, catagenă și telogenă. Bulbul și firul de păr sunt atașate de rădăcina acestuia doar în faza anagenă. Și, pe scurt, epilarea definitivă (indiferent cu ce aparat se realizează) va avea efect doar pe părul aflat în starea anagenă. Ăsta e și motivul pentru care sunt necesare de obicei mai multe ședințe de epilare definitivă pentru rezultate optime. Recomandate ar fi 6, dar rezultatele se văd oricum la câteva zile după prima ședință.

Epilare Definitiva Galati
Cam așa stai la o epilare definitivă în zona axilelor :) – n-am o poză cu mine, așa că am pus-o pe asta.

Epilare Definitivă Galați Prețuri

Prețurile pentru epilarea defintivă în Galați pornesc de la 69 de lei pentru o zonă mică și variază în funcție de zona aleasă, dar și de pachetul de ședințe cumpărat. Spre exemplu, prețurile pentru o ședință de epilare definitivă în Galați la aBeauty clinique sunt mult mai mici în cadrul pachetelor de câte 6 ședințe. Poți programa o discuție gratuită aici.

Epilarea Definitivă Doare?

Eu am testat mai de mult o singură ședință în zona axilelor. Să fim serioși, mulți bărbați aleg să se epileze sau să se depileze în zona axilelor pentru motive de igienă. Nu cred că e vreo rușine să faci asta. Și am să fiu sincer cu voi, epilarea definitivă doare foarte puțin. Cine zice că epilarea definitivă nu doare deloc minte sau are un aparat ineficient. Acuma nu vă imaginați că doare la fel ca metodele clasice de epilare. Gen ceară, smuls, epilare cu ață, cu zahăr și ce-am mai auzit că se mai practică. N-am testat și nici nu cred că voi testa. Nu aș atinge de mine nici măcar un epilator clasic din ăla care bâzâie.

Dar am avut curaj să testez epilarea definitivă SPL la aBeauty Galați și recunosc că a pișcat un pic. Pișcăturile acelea se aseamănă cu mici senzații de căldură intensă resimțite doar o milisecundă. Deci, e suportabil, dar repet, nu putem spune despre epilare definitivă că nu doare deloc și că e ca o plimbare prin parc. Probabil pe femei nu le doare deoarece sunt obișnuite deja cu alte metode clasice de epilare, iar epilarea definitivă este percepută ca fiind nedureoasă, aceasta fiind probabil cu mult mai puțin dureroasă decât orice altă metodă clasică de epilare.

Rezultate Epilare Definitivă

În cazul subiectului numit epilare definitivă pozele de tip before and after sunt cam irelevante. Cel puțin din punctul meu de vedere. Adică nu e ca la slăbire, ca la mărire de buze sau ca la alte tipuri de tratamente de înfrumusețare. La o poză de tip înainte și după cu rezultatele epilării definitive aș putea foarte bine să pun axile diferite  sau să epilez zona de after cu lama și să pretind că e rezultatul epilării definitive. Dar la cererea publicului pun și niște rezultate ale epilării definitive SPL cu Yperion OrLight. Nu ezitați să mă întrebați orice despre subiect.

Epilare Definitiva Galati Inainte si Dupa
Rezultate Epilare Definitivă Before and After Yperion Or-Light – studiu clinic Paris, Franța.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Epilare Definitivă Galați”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.