Blog Agregator

Pentru bloggerii Gălățeni și Brăileni

Mă consult cu voi înainte să mă arunc la muncă. Vreau să fac o platformă care să centralizeze toate articolele scrise în blogosfera brăileană și gălățeană. Un fel de agregator al blogurilor gălățene și brăilene. Asta ar presupune să bag un preview al conținutul de pe blogurile gălățene și brăilene pe un site care să centralizeze totul, iar dacă cineva interesat vrea să citească mai mult să intre direct pe blogul vostru. În plus, mă gândesc să introduc inclusiv un sistem prin care potențialii parteneri să vă contacteze direct dacă doresc promovare pe blogul vostru. Fără comisioane sau alte rahaturi ascunse în termeni și condiții, bineînțeles. Voi încerca să scot cheltuielile de întreținere doar din AdSense pe domeniul principal – linkurile de afiliere din articolele voastre vor rămâne a voastre, dacă veți avea așa ceva. Iar totul se va face pe bază de înregistrare, adică nici un blog nu va intra pe site fără aprobarea voastră. Voi îmi ziceți prin comentarii la acest articol dacă mă apuc de muncit la asta sau nu, iar dacă răspundeți promt, poate reușesc să fac ceva chiar înainte de BGG 4.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

19 Comments

 • Suna bine. Tine-ne la curent cu evolutia ideilor

 • Adi

  Reply Reply 19/01/2014

  Foarte frumos. Ajuti blogosfera locala, felicitari. Caut si eu de ceva timp bloggeri din Botosani insa nu reusesc sa-i gasesc.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/01/2014

   Sigur există. Trebuie doar să îi strigi :)

   • Adi

    Reply Reply 19/01/2014

    Adevarul este ca nici nu prea stiu sa ii caut. Tot dau eu de ei.

 • vasilache daniela

  Reply Reply 19/01/2014

  Suna bine ideea, eu ma alatur, bineinteles, daca indeplinesc criteriile cerute, sau intrarea e „free” . Zic eu ca se simte nevoia de asa ceva, desi exista in acest sens un grup creat deja pe facebook, ar fi ceva mult mai oficial..

 • stoian

  Reply Reply 19/01/2014

  sunt interesat foarte buna ideea

 • Alex

  Reply Reply 19/01/2014

  Suna interesant.
  Am cautat acuma sa vad cum se prezinta «agregatoarele romanesti» – majoritatea sunt abandonate…

 • Si eu am avut o astfel de idee, am renuntat rapid deoarece n-am avut un plan bun. Iti pot recomanda sa nu faci nimic local, mai bine fa pentru toti bloggeri din tara, decat doar pentru anumite zone. O sa ai mai multa conversie decat pe local, ce pot sa-ti mai spun, mult succes cu proiectul si sper sa fie realizat (asa cum trebuie).

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/01/2014

   Mulțumesc! Încă mă gândesc cum abordez. Vreau să iasă bine.

 • Raluca

  Reply Reply 19/01/2014

  Daca toti ar scrie despre Galati, ar fi poate interesant. Dar unul pune retete, altul fotografii, altul scrie despre SEO, celalalt vorbeste despre copii. Nu vad cum ar putea fi puse toate subiectele la un loc, bazat doar pe spatiul geografic din care scriu autorii. Si cine ar fi interesat sa citeasca? :)

  Asta e partea negativa. Eu mereu ma gandesc la aspectele negative (abia apoi la pozitive) cand incep un proiect :D

  • Raluca

   Reply Reply 19/01/2014

   *despre Galati si Braila

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/01/2014

   Mulțam de feedback Raluca. Încă mă gândesc pe baza comentariilor de aici ce și cum voi face, dacă voi face :)

 • Alexandru

  Reply Reply 19/01/2014

  Acest proiect va fi doar pentru bloggeri galateni si braileni ?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/01/2014

   Încă nu știu. Probabil va fi pentru toată lumea, dar trebuie să mă clarific ce și cum voi face, dacă mă voi apuca de el.

   • Alexandru

    Reply Reply 20/01/2014

    Asa ar fi mai recomandat, pentru ca va fi discriminare :))

 • Apuca-te de treaba!:)

 • N-am apucat sa citesc toate comentariile in detaliu ci doar articolul si probabil sunt primul care spune ca e o idee proasta: lui nea Gogu nu-i plac astfel de agregatoare si daca proiectul va ajunge pe pagina 1.001 dupa toate cautarile posibile atunci nu mai ajuta pe nimeni…

  Daca totusi vrei sa te implici in acest proiect de suflet eu te inteleg dar nu-ti recomand sa te bazezi pe Adsense caci nu-si va scoate cheltuielile astfel.

  Poti sa faci insa altceva mult mai frumos, cu radacini in Galati si apoi sa externalizezi in toata tara: ai insa nevoie de programatori si designeri pentru o platforma custom…

Leave A Response

* Denotes Required Field