Pentru bloggerii Gălățeni și Brăileni

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Mă consult cu voi înainte să mă arunc la muncă. Vreau să fac o platformă care să centralizeze toate articolele scrise în blogosfera brăileană și gălățeană. Un fel de agregator al blogurilor gălățene și brăilene. Asta ar presupune să bag un preview al conținutul de pe blogurile gălățene și brăilene pe un site care să centralizeze totul, iar dacă cineva interesat vrea să citească mai mult să intre direct pe blogul vostru. În plus, mă gândesc să introduc inclusiv un sistem prin care potențialii parteneri să vă contacteze direct dacă doresc promovare pe blogul vostru. Fără comisioane sau alte rahaturi ascunse în termeni și condiții, bineînțeles. Voi încerca să scot cheltuielile de întreținere doar din AdSense pe domeniul principal – linkurile de afiliere din articolele voastre vor rămâne a voastre, dacă veți avea așa ceva. Iar totul se va face pe bază de înregistrare, adică nici un blog nu va intra pe site fără aprobarea voastră. Voi îmi ziceți prin comentarii la acest articol dacă mă apuc de muncit la asta sau nu, iar dacă răspundeți promt, poate reușesc să fac ceva chiar înainte de BGG 4.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

19 comentarii la „Pentru bloggerii Gălățeni și Brăileni”

 1. Suna bine ideea, eu ma alatur, bineinteles, daca indeplinesc criteriile cerute, sau intrarea e „free” . Zic eu ca se simte nevoia de asa ceva, desi exista in acest sens un grup creat deja pe facebook, ar fi ceva mult mai oficial..

  Răspunde
 2. Si eu am avut o astfel de idee, am renuntat rapid deoarece n-am avut un plan bun. Iti pot recomanda sa nu faci nimic local, mai bine fa pentru toti bloggeri din tara, decat doar pentru anumite zone. O sa ai mai multa conversie decat pe local, ce pot sa-ti mai spun, mult succes cu proiectul si sper sa fie realizat (asa cum trebuie).

  Răspunde
 3. Daca toti ar scrie despre Galati, ar fi poate interesant. Dar unul pune retete, altul fotografii, altul scrie despre SEO, celalalt vorbeste despre copii. Nu vad cum ar putea fi puse toate subiectele la un loc, bazat doar pe spatiul geografic din care scriu autorii. Si cine ar fi interesat sa citeasca? :)

  Asta e partea negativa. Eu mereu ma gandesc la aspectele negative (abia apoi la pozitive) cand incep un proiect :D

  Răspunde
 4. N-am apucat sa citesc toate comentariile in detaliu ci doar articolul si probabil sunt primul care spune ca e o idee proasta: lui nea Gogu nu-i plac astfel de agregatoare si daca proiectul va ajunge pe pagina 1.001 dupa toate cautarile posibile atunci nu mai ajuta pe nimeni…

  Daca totusi vrei sa te implici in acest proiect de suflet eu te inteleg dar nu-ti recomand sa te bazezi pe Adsense caci nu-si va scoate cheltuielile astfel.

  Poti sa faci insa altceva mult mai frumos, cu radacini in Galati si apoi sa externalizezi in toata tara: ai insa nevoie de programatori si designeri pentru o platforma custom…

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend