BGG 4

Anul 2014 începe în forță cu întâlnirea bloggerilor care se va desfășura la Galați. Vă reamintesc că Blog Gathering Galați (BGG) nu este un eveniment destinat doar bloggerilor. Așteptăm la BGG oameni de online de peste tot, atâta vreme cât își anunță prezența din timp ca să putem rezerva un număr de locuri la Union Jack, locul unde se vor desfășura de acum încolo evenimentele BGG.

BGG 4 se va desfășura Joi, 30 ianuarie 2014, începând cu orele 17:00 la Restaurantul Flow și continuând cu orele 18:00 la Union Jack Pub. Restaurantele/pub-urile sunt lipite una de alta și mutarea dintr-un loc în altul se face cu doi pași. La Flow avem o sală de prezentări, microfon și tot ce trebuie. La Union Jack bem :). Înregistrarea la eveniment se face doar cu un profil real de Google+. Folosim Google+ doar pentru simplul fapt că putem trimite mult mai ușor update-uri și remindere despre eveniment pe mail.

DA, PARTICIP LA BGG 4

Update: până acum s-au înscris la BGG 4 fix 52 de persoane (1 persoană s-a înscris direct aici, nu pe Google+). În cazul în care a intervenit ceva și nu puteți veni, vă rog să accesați linkul evenimentului și să faceți update la status cu Poate sau Nu, dacă nu sunteți absolut siguri că puteți participa. Nu de alta, dar e vorba de imaginea și seriozitatea voastră față de comunitate și ar fi păcat.

Participarea la BGG 4 este complet gratuită și nu implică nici un fel de obligație în afară de a te înregistra și a te ține de cuvânt. Ca să fim siguri că ai un loc pe scaun și primul rând din partea casei :) trebuie doar să dai click pe linkul rozaliu-violet de mai sus :), să te înregistrezi pe Google+ că participi la event și să vii la timp.

Ce este BGG?

Blog Gathering Galați este o întâlnire a oamenilor de online, fie că sunt bloggeri, social media addicts, internet marketeri, jurnaliști, proprietari de magazine online, cititori de bloguri, oameni cu idei interesante, software developeri, antreprenori sau oameni care vor pur și simplu să afle mai multe despre tot ce înseamnă internet și oportunitățile lui. Este cel mai tare eveniment de networking al oamenilor de online din Galați-Brăila. Este compus din 2 părți.

BGG 4

BGG Speaking

De la 17:00 la 18:00 scena de la Restaurantul Flow e a noastră. Cafeaua și apa din timpul prezentărilor e din partea casei. Cei care vor vorbi câte 10 minute la această ediție sunt:

BGG Drinking

De la 18:00 ne mutăm la Union Jack și bem, socializăm, schimbăm idei, născocim proiecte, ne promovăm, cumpărăm-vindem, ne asociem etc.

 • vom fi mulți, așa că ne dorim să vorbim fiecare cu fiecare măcar un pic
 • primul rând de bere, suc, cafea, ceai etc. este sponsorizat de Union Jack
 • va fi o întâlnire informală, ca și cum ai ieși la bere cu niște prieteni

Participare

Ca să vă puteți anunța participarea trebuie să aveți un cont de Google+. Dacă din diverse considerente nu vreți să vă faceți cont pe Google+, respectăm asta, așa că e suficient să vă anunțați participarea printr-un comentariu la acest articol.

 • participarea este gratuită – singura chestie este să te înregistrezi aici
 • înscrierea trebuie făcută până pe 24.01 ca să știm câte locuri rezervăm
 • cei cu “Poate” nu au un loc garantat pe scaun – până pe 24 puteți zice “Da” :)

Sponsori & Parteneri Media

Sponsorii oferă de obicei diverse surprize tuturor participanților, manifestându-și astfel sprijinul față de comunitatea locală de bloggeri și deschiderea către inevitabila evoluție a tot ce înseamnă mediu online.

BGG 4 are loc pe 30 ianuarie (17:00) la Union Jack. Anunță-ți prezența!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

42 de comentarii la „BGG 4”

  • Stăm bine de tot. Rămâne cum am stabilit :). Bloggerii sunt unstoppable :) – BTW – sunt pieton în perioada asta – n-aș risca să iau desenele la mine. Îți trimit prin Fan Courier până la urmă :)

   Răspunde
 1. “anunță prezența din timp ca să putem rezerva un număr de locuri la Union Jack, locația unde se vor desfășura de acum încolo evenimentele BGG.”

  e greu sa scrii “…..locul unde se vor desfasura….” ? parca asa era in limba romana

  te rog sa nu-mi pastrezi o “locatie” :)

  Răspunde
   • UPDATE! Drumul Intre Galati si Braila DIG-ul a fost inchis circulatiei cursele maxi-taxi au fost anulate. Asta mi-au spus cei de la dispeceratul de maxi-taxi. Eu Sper ca pana joi sa revina circulatia la normal. Ca sa pot veni. Ar mai fi si solutia sa vin cu trenul daca nu se vor anula cursele.

    Răspunde
    • UPDATE! Drumul Intre Galati si Braila DIG-ul a fost inchis circulatiei cursele maxi-taxi au fost anulate. Asta mi-au spus cei de la dispeceratul de maxi-taxi. Eu Sper ca pana joi sa revina circulatia la normal. Ca sa pot veni. Ar mai fi si solutia sa vin cu trenul daca nu se vor anula cursele.

 2. deja bgg ajunge la nivelul de nisa de vandut pitch uri cu japca, nu o fi de ajuns cutia postala si inbox ul plin de spam? oferiti si vreo telecomanda cu si mai ales un mare buton de “Mute”? :)
  /justcurious

  Răspunde
  • O să vedem ce și cum și trasăm ulterior ce și cum ca să nu fie bullshit. Știu perfect la ce te referi, și eu stau cu stress :). Mai multe discutăm în privat :) – știi cum mă găsești :)

   Răspunde
 3. Pacat ca nu e putin mai aproape Galatiul. Poate data viitoare ma veti printre intr-o situatie financiara mai buna si voi reusi sa vizitez si eu Galatiul.
  Mult succes cu intrunirea!

  Răspunde
 4. Buna Ziua! Ma numesc George, sunt din Braila si as fi incantat sa va cunosc. Am aflat de existenta blog gateringului de la o prietena a mea Oana Liz. Care era prezenta la intalnirile dumneavoastra. Am aflat in cadrul unui schimb de carti. Sunt pasionat de lectura, de animale, citesc bloguri dar inca nu mi-am facut unul desi in trecut am mai incercat insa e-am abandonat deoarece nu stiam sa le promovez si nu aveam cititori. 

  Răspunde
 5. Cred că m-ai împușcat de la “joi”. Am să studiez problema până atunci și văd ce se poate face, pentru că vreau să vin :)

  Răspunde
  • Te înțeleg și știi că suntem alături de tine. Dacă afli orarul între timp și te poți strecura prin el… știi unde ne vei găsi joi pe 30 ianuarie cu berea înfiptă de gură :)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.