Organizarea BGG

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Credeați că m-am liniștit cu seria de articolele despre Blog Gathering Galați :)? Am să scriu cam care ar fi rolurile ce se conturează în echipa de organizare a viitoarelor ediții BGG. Pentru unele dintre ele avem propuneri, pentru altele avem deja oameni, iar pentru unele așteptăm voluntari. Completați cu sugestii – sigur mi-au scăpat anumite roluri. În plus, nu trebuie să existe doar un singur om pe rol (vedeți echipa de fotografi).

Promoter BGG: Gabriel Ursan – promoterul BGG are responsabilitatea de a promova evenimentul prin resurse și medii proprii în vederea atragerii unui număr cât mai mare de participanți.

PR BGG: Georgiana Vînău – PR-ul BGG are responsabilitatea de a promova evenimentul prin resurse și medii externe în vederea atragerii unui număr cât mai mare de sponsori cu care să țină legătura în vederea unei bune organizări a evenimentului.

Fotograf BGG: Raluca și Iulia Kelt – fotograful BGG are responsabilitatea de a realiza fotografii la eveniment cu scopul de a avea cât mai multe amintiri frumoase pe care să le distribuim.

Copywriter BGG: Nicoleta Doina Radu – copywriter-ul BGG are responsabilitatea de a sintetiza cele petrecute la un eveniment într-un articol publicat pe BGGLive.com.

Tehnician BGG: Ciprian Florea – tehnicianul BGG are responsabilitatea de a se asigura de buna funcționare a echipamentului tehnic (videoproiector, microfon etc.)

Grafician BGG: Angelo Robitu – graficianul BGG are responsabilitatea de a realiza grafica pentru fiecare eveniment – afișe, bannere, infografice etc. – doar grafica, nu și printul.

Cameraman BGG: așteptăm voluntari – cameramanul BGG are responsabilitatea de a filma și transmite evenimentul live pe site (eventual printr-un Google Hangout încorporat) și de editarea ulterioară a acestuia în vederea publicării pe YouTube.

Partener media BGG: Revista Explore – partenerul media BGG are responsabilitatea de a sprijini acțiunile și evenimentele BGG prin promovarea acestora pe toate canelele de comunicare.

Evaluator evenimente BGG: Laura Negoi – evaluatorul de evenimente BGG are responsabilitatea de a evalua și aproba evenimentele pe care comunitatea urmează să le sprijine (ex. lansari de cărți, campanii CSR pro-bono etc.)

Counter BGG: Irina Ursan – counter-ul BGG are responsabilitatea de a stabili numărul de participanți al unui eveniment BGG și de a împărți și colecta formularele de feedback din cadrul evenimentului.

TA Manager BGG: așteptăm voluntari – technical assistantce manager-ul BGG are responsabilitatea de a evalua și a oferi asistență tuturor celor care doresc să își realizeze un cont de blogger membru BGG (implementare cont Google Analitycs, t5.ro și update la pagina Membri).

Printer BGG: Galleria Creative Shop – printer-ul BGG are responsabilitatea de a tipări materialele de promovare a evenimentelor BGG (formulare feedback, afișe etc.)

? BGG: aici lăsați voi comentarii și fac eu update la articol pe urmă :)


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

9 comentarii la „Organizarea BGG”

  1. Nu vreau să fiu fotograf, dar promit să nu stric din cadrele fetelor.

    E vreun post liber pentru „Bețivul BGG”? Avem, la urma urmei, nevoie și de un exemplu negativ pe care să știe lumea să-l evite :))

    Răspunde
  2. Imi ofer si eu ajutorul asa cum am facut si la BGG4. Nu neaparat un post, un titlu, dar daca pot sa ajut cu ceva, cu drag o fac.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.