Open Day Intraceuticals aBeauty clinique Galați

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Astăzi, 29.05.2013, am participat la un eveniment de tip Open Day Intraceuticals care s-a desfășurat la aBeauty clinique Galați. Acest tip de evenimente constau în prețuri foarte scăzute la pachetele Intraceuticals de tip Course Pack sau la ședințele punctuale.

Despre tratamentele Intraceuticals v-am tot povestit. Sunt tratamente faciale profesionale pe bază de oxigen hiperbaric, neinvazive, nedureroase și cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Rezultatele sunt similare mesoterapiei faciale invazive, fără disconfort.

Tratamentele faciale Intraceuticals sunt de mai multe feluri, în funcție de nevoia sau problema fiecărui client.

Intraceuticals Rejuvenate întinerește, creează un efect de lifting facial și hidratează tenul în profunzime. Este un tratament facial profesional recomandat pentru toate vârstele.

Intraceuticals Opulence este un tratament facial care tratează petele hiperpigmentare la bază, însă poate fi folosit și pentru luminarea tenului sau eliminarea semnelor de oboseală.

Intraceuticals Boosters+ este o sumă de tratamente faciale care pe lângă o cantitate mare de acid hialuronic, oferă un infuzie profundă cu diverse vitamine, în funcție de nevoi.

Intraceuticals Atoxeline reduce ridurile profunde și elimină ridurile foarte fine. Este un tratament uimitor de rezolvare a ridurilor faciale, fiind recomandat persoanelor peste 30 de ani.

Intraceuticals Clarity rezolvă problema acneei și a tenului încărcat. Primele 3 ședințe presupun o perioadă de purificare, urmând ca până la a șasea ședință să se vadă rezultate fantastice.

Open Day Intraceuticals aBeauty clinique Galati 15

Toate tratamentele Intraceuticals au la bază acidul hialuronic care hidratează în profunzime tenul, însănătoșindu-l și întinerindu-l. Pe lângă infuzia cu acid hialuronic, în funcție de tipul tratamentului, sunt introduse substanțele benefice în profunzime cu ajutorul oxigenului hiperbaric.

Acest Open Day Intraceuticals marchează începutul tratamentelor faciale de vară, dar și ofertele speciale pentru tratamentele faciale atât de necesare înainte de nunți, botezuri sau alte evenimente importante la care merită să arătăm excelent indiferent de rolul pe care îl purtăm.

Mai multe detalii despre Tratamentele Faciale de Vară aBeauty clinique Galați găsiți aici. În continuare vă las în compania unor imagini de la Open Day Intraceuticals, evenimentul special desfășurat la aBeauty clinique astăzi. Știu că nu vedeți poze cu prea mulți oameni în afară de mine, dar am ales să le protejez intimitatea :).

Da, mi-am făcut și eu :).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend