Twenty Thirteen, noua temă default WordPress

Twenty Thirteen este noua temă default WordPress. Aceasta va disponibilă utilizatorilor de WordPress self installed odată cu update-ul la versiunea 3.6x de WordPress, însă poate fi văzută deja într-un preview aici. Utilizatorii de WordPress.com mi se pare că își pot activa deja această temă.

Cei de la WordPress spuneau că cel mai important obiectiv de-al lor pentru tema default din 2013 este ca aceasta să fie cu totul diferită, schimbată. Ei bine, prin Twenty Thirteen au reușit acest lucru cu brio. Asta nu înseamnă neapărat că mie îmi place, pentru că Twenty Thirteen este mult prea colorată pentru gusturile mele, însă vor fi suficienți bloggeri care vor îmbrățișa această temă și se vor apuca de făcut child themes pornind de la ea.

Twenty Thirteen, noua temă default WordPress

Așa arată.

Twenty Thirteen, noua tema default WordPress

Iar dacă siteul demo pentru Twenty Thirteen nu e suficient, puteți vedea deja 3 bloguri care folosesc această nouă temă default WordPress pentru 2013: Egill, Raoul Pop și Around the Hill.

Ce părere aveți despre Twenty Thirteen, așa, la o primă vedere? Credeți că puteți personaliza această temă de WordPress pe gustul și nevoile voastre?

10 comentarii la „Twenty Thirteen, noua temă default WordPress”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.