Twenty Thirteen, noua temă default WordPress

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Twenty Thirteen este noua temă default WordPress. Aceasta va disponibilă utilizatorilor de WordPress self installed odată cu update-ul la versiunea 3.6x de WordPress, însă poate fi văzută deja într-un preview aici. Utilizatorii de WordPress.com mi se pare că își pot activa deja această temă.

Cei de la WordPress spuneau că cel mai important obiectiv de-al lor pentru tema default din 2013 este ca aceasta să fie cu totul diferită, schimbată. Ei bine, prin Twenty Thirteen au reușit acest lucru cu brio. Asta nu înseamnă neapărat că mie îmi place, pentru că Twenty Thirteen este mult prea colorată pentru gusturile mele, însă vor fi suficienți bloggeri care vor îmbrățișa această temă și se vor apuca de făcut child themes pornind de la ea.

Twenty Thirteen, noua temă default WordPress

Așa arată.

Twenty Thirteen, noua tema default WordPress

Iar dacă siteul demo pentru Twenty Thirteen nu e suficient, puteți vedea deja 3 bloguri care folosesc această nouă temă default WordPress pentru 2013: Egill, Raoul Pop și Around the Hill.

Ce părere aveți despre Twenty Thirteen, așa, la o primă vedere? Credeți că puteți personaliza această temă de WordPress pe gustul și nevoile voastre?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

10 comentarii la „Twenty Thirteen, noua temă default WordPress”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend