O plimbare prin parcul Eminescu din Galati

Am fost aseară cu fiică-mea la o plimbare prin parcul Eminescu din Galați. Tare s-a mai bucurat de luminițele și decorațiunile de pe acolo. Îmi dați voie să pun pe blogul personal și chestii personale, da? :) Dacă sunteți din Galați, vă recomand o scurtă plimbare prin parcul Eminescu în perioada sărbătorilor de iarnă. Măcar pentru a face câteva poze. Am făcut și o scurtă galerie foto pentru cei din familie.
Parc Eminescu Galati 16

 

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Shorin

  Reply Reply 23/12/2014

  Genul acesta de plimbari ti se intiparesc in memorie cand esti copil.
  Noi, „astia mari”, trebuie sa ne aducem aminte astfel de plimbari sau sa ne uitam pe niste poze ratacite printr-un album prafuit. Urmatoarele generatii vor intra pe paginile de Fb sau pe blogurile parintilor lor :).
  Sa iti traiasca miracolul mult si foarte bine!
  Sarbatori fericite!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 23/12/2014

   Mulțumim frumos Sorin! La fel!

   • Sarbatori fericite, noul an cu pace si multe realizari ! Cu multumiri pentru amintirile rascolite din orasul unde am privit prima data ; pasii pe zapada !

Leave A Response

* Denotes Required Field