A inceput sa-mi placa mancarea chinezeasca

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

De când mi-am propus să o răresc cu carnea de pui, am zis că merită să mă orientez și către alte specialități. Și am zis să încerc restaurantul chinezesc de lângă locul de muncă al soției. Am început cu specialitățile de vită și urmează să mai testez și alte chestii. În medie, o porție de mâncare chinezească (să zicem vită cu ciuperci negre, cum e în poza de mai jos) costă 24 lei, dar porția e suficient de mare încât, dacă faci comandă la pachet, o poți împărți în doi (soției mele îi ajunge o porție din aia pentru 3 mese :)). Adică, cu un buget de 12 lei de persoană o scoți de o masă de prânz gustoasă și de cele mai multe ori sănătoasă. Iar de când m-am reapucat de sală, carnea de vită înțeleg că e recomandată. Preferata mea e momentan vita în sos de stridii :)Vita cu ciuperci negre

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „A inceput sa-mi placa mancarea chinezeasca”

  1. Avem si noi niste carciumi cu mancare de genul, dar n-am intrat pana acum pe acolo. Ma batea gandul si la mancarea indiana, dar nu arata prea bine :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend