De când mi-am propus să o răresc cu carnea de pui, am zis că merită să mă orientez și către alte specialități. Și am zis să încerc restaurantul chinezesc de lângă locul de muncă al soției. Am început cu specialitățile de vită și urmează să mai testez și alte chestii. În medie, o porție de mâncare chinezească (să zicem vită cu ciuperci negre, cum e în poza de mai jos) costă 24 lei, dar porția e suficient de mare încât, dacă faci comandă la pachet, o poți împărți în doi (soției mele îi ajunge o porție din aia pentru 3 mese :)). Adică, cu un buget de 12 lei de persoană o scoți de o masă de prânz gustoasă și de cele mai multe ori sănătoasă. Iar de când m-am reapucat de sală, carnea de vită înțeleg că e recomandată. Preferata mea e momentan vita în sos de stridii :)
Avem si noi niste carciumi cu mancare de genul, dar n-am intrat pana acum pe acolo. Ma batea gandul si la mancarea indiana, dar nu arata prea bine :)
Pana nu testezi nu stii :)