Auzisem eu că AllView au în portofoliul de produse un telefon foarte subțire, dar nu-l văzusem până acum. Este vorba despre acest model. Are doar 5,5 mm grosime. L-am văzut la o colegă acum 3 zile. De la distanță am zis că e iPhone 6, dar e mai subțire ca iPhone 6. Nici la dotări nu stă rău deloc: display Full HD, 2 GB RAM, procesor octacore, cameră foto de 13 MP, 16 GB de memorie internă, Android 4.4 KitKat.  Îmi pare rău că nu i-am făcut niște poze ca să le pun aici. Am pus doar ce-am găsit pe pagina de prezentare de la eMAG.Allview X2 Soul poza 1 Allview X2 Soul poza 2 Allview X2 Soul poza 3 Allview X2 Soul poza 4 Allview X2 Soul poza 5 Allview X2 Soul poza 6


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  8 replies to "Cat de subtire e telefonul asta"

  • Ss

   Gabi, telefonul pe care l-ai (am) vazut este x2 soul mini, nu cel din link.

   • Gabriel Ursan

    Ești sigur ca era mini? Prețul e același, iar diagonala era mai mare ca la iPhone 6. Adică eu tind să cred că ăsta e.

  • Bodolay

   X 2 Soul Mini are doar 1 GB RAM.
   Soției mele i-am luat de Black Friday X 2 Soul „normal”, alb, și are 2 GB RAM, adică specificațiile din link-ul tău. E fain telefonul, doar sistemul de operare arată execrabil. E customizat într-o direcție total greșită; le-am și scris mail, de altfel, în care le-am spus că sunt pe un drum total aiurea și că nu așa ar trebui să arate un Android Kit Kat.
   Nici Google Nod Launcher nu poate face față total schimbărilor făcute de Allview (sau Gionee?). Nova Launcher încă nu am încercat.
   E un telefon frumos, capabil, dar OS-ul îl trage în jos mult.

   • Gabriel Ursan

    Încearcă direct Google Launcher (cel de pe Nexus-uri) si vezi cum e ;)

    • Yamasha

     Si-a luat si sor-mea de BF. Meniul e idiot tare la allview.

  • Ioana S. Pavel

   Eu folosesc numai Allview de cativa ani si sunt foarte multumita din toate punctele de vedere. Nu mai spun de pret! :)

  • cartus

   Nexus 5 e aproximativ 1400 lei, de ce as lua Allview in aceeasi bani? Ca e acum la reducere…. pentru 200 lei as strange cureaua un pic. Nu ii inteleg nici pe cei care iau tablete la 100-200 lei. Mai pun 200 si iau ceva bun. E lipsa de informare si asta trebuie sa facem noi pe blog , de fapt. Sa convingi un om ca e o afacere proasta sa ia ceva ieftin si prost, daca vrea sa functioneze corect si sa tina cel putin cat garantia, daca nu si mai mult. Sa realizeze ca e prea sarac ca sa ia lucruri ieftine si proaste. #parereamea

  • Lospa

   Eu nu inteleg faza „cu atat mai subtire cu atat mai bun”. Daca l-ai scapat pe jos…adio. Daca il atingi putin mai tare…adio. Si bla-bla. Trebuie sa-l ai in mare atentie si grija. Vorba lu’ Cartus, mai punem 300 lei si luam Nexu5. Eu ma multumesc si cu un s3-s4, nu e problema.

Comentează la acest articol