Allview X2 Soul poza 3

Cat de subtire e telefonul asta

Auzisem eu că AllView au în portofoliul de produse un telefon foarte subțire, dar nu-l văzusem până acum. Este vorba despre acest model. Are doar 5,5 mm grosime. L-am văzut la o colegă acum 3 zile. De la distanță am zis că e iPhone 6, dar e mai subțire ca iPhone 6. Nici la dotări nu stă rău deloc: display Full HD, 2 GB RAM, procesor octacore, cameră foto de 13 MP, 16 GB de memorie internă, Android 4.4 KitKat.  Îmi pare rău că nu i-am făcut niște poze ca să le pun aici. Am pus doar ce-am găsit pe pagina de prezentare de la eMAG.Allview X2 Soul poza 1 Allview X2 Soul poza 2 Allview X2 Soul poza 3 Allview X2 Soul poza 4 Allview X2 Soul poza 5 Allview X2 Soul poza 6

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • Ss

  Reply Reply 20/12/2014

  Gabi, telefonul pe care l-ai (am) vazut este x2 soul mini, nu cel din link.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/12/2014

   Ești sigur ca era mini? Prețul e același, iar diagonala era mai mare ca la iPhone 6. Adică eu tind să cred că ăsta e.

 • Bodolay

  Reply Reply 20/12/2014

  X 2 Soul Mini are doar 1 GB RAM.
  Soției mele i-am luat de Black Friday X 2 Soul „normal”, alb, și are 2 GB RAM, adică specificațiile din link-ul tău. E fain telefonul, doar sistemul de operare arată execrabil. E customizat într-o direcție total greșită; le-am și scris mail, de altfel, în care le-am spus că sunt pe un drum total aiurea și că nu așa ar trebui să arate un Android Kit Kat.
  Nici Google Nod Launcher nu poate face față total schimbărilor făcute de Allview (sau Gionee?). Nova Launcher încă nu am încercat.
  E un telefon frumos, capabil, dar OS-ul îl trage în jos mult.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/12/2014

   Încearcă direct Google Launcher (cel de pe Nexus-uri) si vezi cum e ;)

   • Yamasha

    Reply Reply 20/12/2014

    Si-a luat si sor-mea de BF. Meniul e idiot tare la allview.

 • Eu folosesc numai Allview de cativa ani si sunt foarte multumita din toate punctele de vedere. Nu mai spun de pret! :)

 • cartus

  Reply Reply 20/12/2014

  Nexus 5 e aproximativ 1400 lei, de ce as lua Allview in aceeasi bani? Ca e acum la reducere…. pentru 200 lei as strange cureaua un pic. Nu ii inteleg nici pe cei care iau tablete la 100-200 lei. Mai pun 200 si iau ceva bun. E lipsa de informare si asta trebuie sa facem noi pe blog , de fapt. Sa convingi un om ca e o afacere proasta sa ia ceva ieftin si prost, daca vrea sa functioneze corect si sa tina cel putin cat garantia, daca nu si mai mult. Sa realizeze ca e prea sarac ca sa ia lucruri ieftine si proaste. #parereamea

 • Lospa

  Reply Reply 20/12/2014

  Eu nu inteleg faza „cu atat mai subtire cu atat mai bun”. Daca l-ai scapat pe jos…adio. Daca il atingi putin mai tare…adio. Si bla-bla. Trebuie sa-l ai in mare atentie si grija. Vorba lu’ Cartus, mai punem 300 lei si luam Nexu5. Eu ma multumesc si cu un s3-s4, nu e problema.

Leave A Response

* Denotes Required Field