Nu rata evoluția muzicii. Îmi vei mulțumi mai târziu :)

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Da, știu că sunteți asaltați de tot felul de bloguri și articole în care sunteți invitați să vedeți videoclipul super piesei X sau Y. Dacă mă urmăriți, veți observa că nu public despre muzică prea des. Deci, puteți urmări videoclipul de mai jos cu încredere. Mulți veți spune că e vechi și că abia acum am descoperit apa caldă :), dar cei care nu l-au văzut cu siguranță vor fi încântați. Este vorba despre PENTATONIX, o trupă care s-a lansat online, pe Youtube, realizând cover-uri și medley-uri la piese cunoscute folosind un minimum de instrumental sau deloc (pentru că sunt doi băieți în trupa aia care fac totul din gură). În primul videoclip veți vedea conceputul de Evolution of Music realizat de ei. Eu nu mă pot opri din ascultat. Am apreciat și efectul de la alb negru la color între anii 60-70 și mai departe. În al doilea videoclip veți vedea ceva numit “better than the original” la piesa Can’t hold us de Mackelmore & Ryan Lewis. Enjoy and tell me your opinion.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Nu rata evoluția muzicii. Îmi vei mulțumi mai târziu :)”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend