E anul lui Macklemore

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

2013 pare să fie anul lui Macklemore în industria muzicală internațională. După binecunoscuta melodie Trift Shop, Macklemore a lansat și piesa Can’t hold us care se bucură de un real succes și acum. Exact cum declara și el la un moment dat, a fost vorba de inspirație pusă în practică repede. Artistul are pasiune și creativitate plus o echipă pe cinste în spate. Mie îmi place foarte mult ceea ce face el și se pare că și fiicei mele de 1 an și 3 luni, care privește fără să respire fiecare videoclip de-al său. Adevărul este că toate videoclipurile sale sunt realizate foarte, foarte bine, complexitatea și calitatea acestora fiind cu mult peste medie. Mai nou, am descoperit videoclipul And we danced a lui Macklemore și mi-a plăcut foarte mult. Văd că e postat de aproape un an pe Youtube, deci nu e cine știe ce mare descoperire, dar dacă nu l-ați văzut, merită să aruncați un ochi la videoclipul de mai jos. Mie mi se pare că în același stil caracteristic, plin de umor și ironie, Macklemore transmite de fapt că lumea ar trebui să mai danseze la petreceri, așa cum se făcea pe vremuri.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „E anul lui Macklemore”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend