Cică un mason pe patul de moarte ar fi mărturisit în 2011 niște lucruri groaznice care se vor întâmpla în 2012. Acum suntem în 2013 și abia a apărut știrea. Cică ar fi vrut să-și despovăreze sufletul înainte de moarte față de un pastor american pe nume Lindsey Williams. Nu știu cum e la alte religii, dar spovedania parcă se ține blat, nu? Mă rog, vă citez din articolul în care francmasonul declară punctual anumite aspecte care se vor petrece în lume și le comentăm după. Părerile mele, în dreptul fiecărui punct, cu bold (pentru cei care nu își vor da seama din context, vă spun de pe acum că unele sunt ironice). Părerile voastre, în comentariile de la acest articol :).

1. Atacul Iranului va fi paravanul începerii unui nou conflict militar de proporţii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Război Mondial. În această luptă vor intra mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza făcând milioane de victime. Hai să vedem ce facem cu Siria mai întâi.

2. Dolarul american va ajunge la pământ în 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminaţii” şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. „Să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent!”, a spus masonul. Dolarul american n-a ajuns la pământ în 2012 și nu va ajunge la pământ nici în 2013. Totuși, sunt de acord că până voi muri, voi prinde și vremea unei noi monede unice globale. Sau poate chiar cu 20 de ani mai devreme (mi-am propus să prind cel puțin 80 de ani :)).

„În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia. China este deja cea mai mare putere a lumii. Gândiți-vă numai dacă tot ce se întâmplă în China ar îngheța timp de 1 minut. Din fericire, comuniștii chinezi vor să-și trăiască viața fără griji prea mari. Momentan.

3. Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla. Ce veste nouă: cocalarii cu mult aur vor fi în continuare la putere. Aurul și argintul au fost singurele valori din toate timpurile, așa că nu mă aștept să se schimbe asta în următoarele sute de ani.

4. În următoarele câteva luni petrolul va atinge cotaţia de 200 de dolari pe baril. Și în câteva zeci de ani va dispărea, conform lecțiilor pe care le-am luat la ora de geografie din clasa a zecea, la liceu.

5. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră. Asiguraţi-vă încă de pe acum că locuinţa voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni îşi vor pierde casele. Să stimulăm piața imobiliarelor care a ajuns la prețuri aproape de cele corecte în ziua de azi. Eu cred că de fapt a zis să ne dăruim casele, dar n-a vrut pastorul să transmită asta mai departe că prea era trasă de păr.

6. Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme etc. Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei! Are Vunk o melodie care mă exasperează.

7. Elitele aşa-zişilor „iluminaţi” alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.

Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita aşa-zişilor „iluminaţi” să atace.

Trebuie, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că SUA şi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârşavă în mod abil premeditată. Proști au fost cei care le-au cumpărat. Noi ne stocăm măcar datele în cloud cu bună știință, gratis.

8. O declaraţie năucitoare: „De curând, „iluminaţii” au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială„.
Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă şi totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viaţă de către toţi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul animalic, abject şi lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminaţii” au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni şi să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acţioneze în modul acesta abject şi pervers deoarece şi-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu şi care respectă în continuare valorile spirituale şi morale„. Treaba asta recunosc că m-a pus pe gânduri. Religia, dacă nu căpăta forme murdărite de o parte din cei care o reprezintă, ar mai fi fost ceva timp un mijloc bun de control al maselor.

9. Cei care s-au autointitulat „iluminaţii” fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) şi pentru aceasta creează organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră chiar de către aceste organizaţii satanice masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford. Tom Cruise va fi primul membru.

Acuma e rândul vostru să scrieți cu bold în câmpul de comentarii de mai jos.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  33 replies to "Mason pe patul de moarte"

  • Catalin

   Din punctul meu de vedere, sunt ferm convins ca unele din spusele acelui muribund sunt fantezii, poate chiar menite sa fie crezute de un anumit numar de oameni, pentru ai influenta, dar ca si tine, la treaba cu religia, da ar putea fi un fel de a manipula mase.

   • Shrm

    Prietene din pacate nu sunt fantezii si daca nu ne schimbam tot ce a zis muribundul se vor adeverii…asa ca….regaseste-te pe tine cel adevarat…pace si iubire

  • alina

   sunt convinsa ca suntem condusi de un grup de interese, samd, dar aceste ganduri par chiar inventate de oameni care vor sa atraga senzationalul

  • RADU IOAN ALEXANDRU

   Inainte sa va dati cu parerea, ar trebui sa va documentati, macar putin…aveti nevoie de 2 ore pt aceste documentare, zic eu f explicite si reale ..Cu siguranta VA VA SCHIMBA „VEDERILE FANTEZISTE”….Ambele pe youtube, cuvinte cheie THRIVE-subtitrat si Apelul Dr. Rath catre poporul german… Doamne ajuta..!

   • Dragos Stoianovici

    am urmarit THRIVE si se leaga o groaza de lucruri… in NOI sta puterea, pana la urma, nu?…parca asta era mesajul.

    • DOMNUL NOSTRU NU POATE FII INVINS NICIODATA,RAUL ,INDIFERENT SUB CE FORMA NE VA FI PREZENTAT NU VA TRIUMFA,PTR CA DIN TOTDEAUNA BINELE A IESIT DEASUPRA CA ULEIUL!!!!ISUS NE-A INVATAT DIN TIMP CUM VOM DEOSEBI BINELE DE RAU…ASADAR INDIFERENT DE PARERI SI PROCEDURI DIN PARTEA RAULUI ,NOI OAMENII VOM INVINGE SI VOM FI IN OASTEA DOMNULUI !!!!AMIN !!!!

     • Gabriel Ursan

      Sună interesant Octavian, dar niște argumente n-ar strica, așa că te aștept cu un nou comentariu.

  • Mihai Serban

   Ma bucur sa vad o parere pertinenta despre toata panarama asta. De multe ori ma gandesc ca oamenii au cam mult timp liber…

  • asdfgjkl;;lkjgfdsasdfgjkljgfd

   a murit s-au nu a murit acest mason , sa aiba masonii parte de fericire,noroc,bani,aur,argint,sa nu fie imbracati in ciment,sa traiasca cat vrea D-zeu ,concluzie-niste luminati(acest text a fost dedicat integral masonilor) sa nu va dau eu putina m–e poate vi se vor indeplini toate dorintele mai sus mentionate mascaricilor

  • sebastian

   spusele acestui muribund fie ca veti vrea sa credeti sau nu urmarind evenimentele ce au loc sa se intample stiute mai de astefel caci sfanta scriptura este cea care relateaza cai in vremea de pe urma vor fi vremuri grele citat biblic:Matei 24.15-35 fie ca va fi in 2013 sau in alt an ele tot se vor inplini deaceia ce fel de oameni ar trebui sa fim noi acum ctiti intreg matei cp.24 intotalitate

   • Gabriel Ursan

    Sebastian, ești liber să ne oferi exemple și citate interpretate. Chiar aș vrea să văd și alte opinii.

  • daniell41

   inca din cele mai vechi timpuri,suntem manipulati de religie,pe aceasta baza a luat fiinta codul penal,legile scrise de la Moise pana astazi chiar.totul este o manipulare in masa,noi oamenii nu stim sigur deca exista vre-un Dumnezeu,cine este,si ce vrea de la noi,cat timp avem parte doar de sacrificii,saracie,mizerie,sange murdar….eu nu mai cred in nimic,lumea se va imparti in doua categorii si atat,restul……

   • sebastian

    daniel vreau sa te intreb un lucru si fi sincer
    pe ce stai? si cine la facut ?
    cine a facut luminatori zi si luminatori noaptea: astfel este o noapte si o zi
    pacatul intre tine si dumnezeu te instraineaza sa il cunosti pe el si puterea inviierilui
    vino la lumina paraseste pacatul citeste sfanta scriptura si astfel vei cunoaste cat de mult tea iubit el pe tine si pe mine niste muribunti citeste Ioan 3.16 find
    catat de mult a iubit dumnezeu lumea incat a dat pe singurul sau fiu ca ori cine crede in el sa nu piara si sa aibe viata vesnica

    • Gabriel Ursan

     Sebastian, nu neg convingerile tale, însă cea mai potrivită abordare ar merita însoțită de exemple concrete.

   • Gabriel Ursan

    Care sunt cele două categorii? Mai exact, întreb :). Mulțumesc!

  • Denis

   Imi cer scuze de jignire, dar sunteti cu capul. AM urmarit mai multe materiale printre care Fata francmasoneriei , Demascarea industriei muzicale si Zeitgeist si sincer marturisesc, daca ar fi fost in plan introducere Noii ordini mondiale pana acum am fi fost sub ea, dar sunt cu totul alte interese aici, in plus populatia e prea mare si daca s-ar impotrivi nu ar avea altceva de facut „iluminatii” decat sa ucida. ceea ce nu cred ca e posibil. Cred in Dumnezeu, am momentele mele de indoiala dar ceea ce spuneti aici sunt povesti de adormit copii, mai ales ca nu se justifica. Ar trebui arestati pentru creare de panica, cum a fost si cu apocalipsa mayasa. Eu zic sa va vedeti de vieti in continuare si sa va faceti un viitor si o familie, deoarece asta conteaza si nu mai pierdeti vremea aiurea pe internet plecand urechea si mintea la aberatiile americanilor.

   • Gabriel Ursan
   • sebastian

    citesete din noul testament ;evanghelia dupa matei la capitolul 24 in intregime cred ca este destul de clar si de stiut care sunt vremuriile care ne asteapta si ce trebuie noi sa facem in acesta perioada

   • Gabriel Ursan

    Deci ești de acord la ce am scris eu cu bold, nu :)?

  • PETRUCine se leapada de DZEU...?

   Interes si fantezii pe patul de moarte…!Asta e dus cu pluta in extremis…..

  • Ion Antonof

   Intimplarea face ca lucrez indirect pentru masoni dar am contact vizual si verbal cu ei mai tot timpu am intrat in biserica lor de mai multe ori si voi mai intra bineinteles nu cind au ei adunare faptu ca toti sau mai toti sunt oameni cu functi in mai toate ministerele pe plan judetean curios e faptu ca majoritatea au terminat facultatea de drept imi aduc aminte ca pe vremea cind iliescu era presedinte cu citeva mii de marci puteai optine o diploma de facultate am fosti colegi de generala care erau varza la scoala dar au diploma de drept emisa de fabrica de ingineri din petrosani cred ca sa fii mason trebuie sa ai o diploma de facultate nu conteaza sa ai o functie legata de administratia locala sau poti fi patron de firma si sa ai multi bani nu cred ca un om de rind ar fi primit in masonerie ceia ce nu am vazut e ca pintre masoni pe care ii cunosc si sunt vreo 60 nici unu nu e tigan
   nu stiu daca nu sunt primiti sau nu vor ei sa se bage ca diplome si bani au nu e o problema nu am ideie ce fac sau ce vorbesc masoni in biserica dar atunci cind le place ceva sau sunt de acord cu ceva in loc sa bata din palme cum facem noi ei bat din picioare referitor la comentarile de inainte la urma urmei daca maninca cu gura si se caca pe cur e terestru e deal nostru

   • Gabriel Ursan

    Te aștept oricând cu un guest post la mine despre treaba asta. Sună interesant.

   • P

    Domnule Ion, pe bune?? Unde este inceputul, mijlocul si sf. povestirii?? Dumneata chiar nu ai auzit de semne de punctuatie? (.,?!:;) wtf?? Nu am inteles nimic din ce ai scris acolo.

  • Vid

   Unde-i un articol despre masoni hop si sectantii sau pocaitii si astia alti satanisti insa pe stilul aceasi marie dar cu alta palarie

   • Gabriel Ursan

    Crdde-mă că era ultimul lucru pe care voiam să îl atrag aci, dar… :)

  • Bogdan

   comentati ca sa va aflati in treaba, mai ales despre metoda de admitere in masonerie(citez”cred ca sa fii mason trebuie sa ai o diploma de facultate nu conteaza sa ai o functie legata de administratia locala sau poti fi patron de firma si sa ai multi bani nu cred ca un om de rind ar fi primit in masonerie”) in rog pe cel care a scris opera din care am extras citatul sa se documenteze . Au site-ul lor unde daca v-ati da macar putin interesul gasesti raspunsul chiar si la intrebarea cum ajungi acolo?

  • Kevin

   e PERFECT un al 3 lea razboi mondial !!! Abia astept … fie traiesc sau nu ! Asa se curata putin globul de rahat! :)

   • Gabriel Ursan

    Stai liniștit că nu vor mai fi războaie mondiale la nivel global :). Ne-o trag pe partea economică mult mai bine și mai eficient (cu cheltuieli mult mai scăzute).

  • george catalin

   si eu daca o sa fiu pe patu de moarte o sa le zic la jurnalisti ca am avut-o pe angelina jolie

Comentează la acest articol