Dorinel vrea să vadă

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Și va vedea. Pentru că are parte de niște părinți care nu s-au complăcut în situația care există. Dorinel este nevăzător, însă își poate recupera vederea, deci nu este o cauză pierdută. Iar cauzele care nu sunt pierdute merită susținute. Dorinel este un copil dintr-un sătuc aflat în județul Botoșani. Este nevăzător, deci, din păcate, nu se poate vedea cât este de simpatic și de dulce. O inimă bună care merită să vadă. Sunt multe cazuri umanitare pe internet, însă gradul lor de succes depinde de cât de determinați sunt părinții. Și având în vedere că scriu pe blog despre Dorinel, înseamnă că acesta are noroc. Da, noroc. De niște părinți puternici și bătăioși. Mai multe detalii despre cum îl puteți ajuta pe Dorinel găsiți pe blogul realizat de părinți. Dorinel, să ne vedem sănătoși! Soția mea e din Botoșani, iar atunci când vom ajunge acolo în vizită la părinții ei, tu probabil îți vei recăpăta vederea, așa că mi-ar face plăcere ca părinții tăi să mă anunțe personal când ești ok, ca să vin să te văd și să ne cunoaștem.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend