N-ai să vezi niciodată măgar mort!

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

N-ai să vezi niciodată măgar mort este o vorbă pe care am auzit-o mai demult la cineva mai în vârstă. Și nu mă refer la cuvântul măgar cu titlul de jignire, ci la animalul în sine. Există un mit conform căruia măgarii nu mor niciodată în locul în care au trăit. Cică dacă sunt pe moarte, ei simt acest lucru și fug într-un loc retras ca să moară departe de văzul altcuiva. Probabil măgarii de stână, care sunt un pic mai liberi, ar putea să facă așa ceva, dar mi-e greu să cred că un măgar ținut în curte, în grajd, ar putea scăpa de acolo dacă îi vine timpul pentru a muri. Deci, nu râdeți :), e de MythBusters treaba asta. Voi ce știți din ce ați auzit? Cum e treaba cu măgarul mort și cu felul în care măgarii mor?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „N-ai să vezi niciodată măgar mort!”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend