Magar mort

N-ai să vezi niciodată măgar mort!

N-ai să vezi niciodată măgar mort este o vorbă pe care am auzit-o mai demult la cineva mai în vârstă. Și nu mă refer la cuvântul măgar cu titlul de jignire, ci la animalul în sine. Există un mit conform căruia măgarii nu mor niciodată în locul în care au trăit. Cică dacă sunt pe moarte, ei simt acest lucru și fug într-un loc retras ca să moară departe de văzul altcuiva. Probabil măgarii de stână, care sunt un pic mai liberi, ar putea să facă așa ceva, dar mi-e greu să cred că un măgar ținut în curte, în grajd, ar putea scăpa de acolo dacă îi vine timpul pentru a muri. Deci, nu râdeți :), e de MythBusters treaba asta. Voi ce știți din ce ați auzit? Cum e treaba cu măgarul mort și cu felul în care măgarii mor?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Păi uite că Google Maps tocmai ne-a contrazis zicala :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 03/10/2013

   Ala era doar culcat, ca in urmatoarea poza cica e in picioare.

 • Liliana Golea

  Reply Reply 03/10/2013

  Asa stiu si eu (tot de la cei batrani) dar acum… probabil ca nici magarul nu mai e ce-a fost odata. Dar ce curiozitati te bantuie! :)

 • Base

  Reply Reply 23/03/2016

  Cand nu-l mai vedeti pe Iliescu…vom sti ca trage de moarte intr-o caverna de prin Carpati

Leave A Response

* Denotes Required Field