Încă te poți număra printre sponsorii festivalului de comedie de la Galați

Astăzi am discutat despre festivalul de comedie la o cafea cu Cristian Gheorghe, directorul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați. De fapt, cafeaua nu am mai apucat să o bem pentru ca ne-am încins așa tare la vorbă încât am uitat de ea :). Tot ce pot să vă spun este că festivalul de comedie de la Galați va avea loc anul acesta începând cu 21 octombrie și promite a fi un eveniment extraordinar plin cu piese pe măsură. Știu că încă mai există deschidere la sponsorizări din partea conducerii teatrului și pe această cale doresc să informez companiile locale că merită să afle mai multe despre cum pot sprijini acest eveniment. Consider că asocierea unui brand cu acest festival și cu teatrul în general, este de bun augur pentru imagine. Mai ales că e vorba de sponsorizarea unuia dintre cele mai importante evenimente culturale de la Galați. Sunt convins că se vor afla numai companii de top printre sponsori. Din postura de blogger gălățean, doresc să sprijin acest eveniment pe partea de promovare. Acum doar am exprimat o oportunitate pentru potențialii sponsori. După conferința de presă ce va avea loc cel mai probabil în jurul datei de 15 octombrie voi reveni cu detalii. În cazul în care sunteți interesați de sponsorizarea evenimentului vă invit să contactați Teatrul Dramatic Galați aici sau mă puteți contacta direct pe mine aici, că vă pun eu în legătură cu cine trebuie ;). Dacă nu, sponsorizați acest articol cu un share ca să afle potențialii sponsori de această oportunitate ;). Mulțumesc!

6 comentarii la „Încă te poți număra printre sponsorii festivalului de comedie de la Galați”

 1. ok, poate ca nu trebuia sa mentionez numele Cristian Gheorghe deoarece ai dreptate e director de foarte putin timp, insa stiu la ce ma refer cand spun ca festivalul de la Galati a devenit penibil. Asta e meseria mea de a merge la festivaluri si in ultimii ani am fost la multe festivaluri printre care si de teatru si trebuie sa iti spun ca sunt foarte dezamagit de cum este organizat acest festival si de cum este promovat. Acum sincer vorbind nu e singurul festival de teatru prost organizat din Romania insa in privinta acestui festival dezamagirea este si mai mare deoarece sunt galatean.
  Acum in ceea ce priveste like&share-ul, e o neintelegere, eu m-am referit la promovarea festivalului si a teatrului doar prin acesta metoda, si nu a articolului tau. E si normal ca tu sa faci acest lucru cu articolul tau, la fel fac cu ale mele, eu insa m-am referit la altceva si anume ca principala metoda prin care Teatrul Dramatic isi promoveaza piesele si tot ce se intampla acolo e like&share-ul pe facebook si nu e vorba numai de Teatrul Dramatic ci si de cel Muzical, Centrul Cultural Dunarea de Jos s.a.m.d.

  Răspunde
  • Mulțumesc pentru că ai revenit cu un comentariu, Dan. Acum am clarificat tot :). Îmi cer scuze dacă am lezat spunând că a fost lipsă de neatenție în ceea ce privește promovarea pe Facebook, dar acum am înțeles exact la ce te refereai. Bine că suntem pe aceeași lungime de undă. În ceea ce privește pagina de Facebook a teatrului din Galați, recunosc că o urmăresc doar de 48 de ore, adică acum 48 de ore am dat like. Urmează să văd metodele de promovare folosite. Nici eu nu am fost fanul metodei like&share niciodată :).

   Legat de dezamăgirile față de festivalurile din orașul nostru natal, te invit la următorul BGG (Blog Gathering Galați – Întâlnirea bloggerilor din Galați) să dezbatem problema și să găsim împreună niște soluții pe care să le înaintăm din poziția de așa ziși formatori de opinie (noi, bloggerii :)) către conducerea instituțiilor.

   Niște chestii punctuale sunt convins că ar ajuta. Cristian Gheorghe sigur va citi comentariile de la acest articol și va ține cont de ele. E un tip cu foarte mult entuziasm, pasiune și intenții bune.

   Răspunde
 2. Domnul Cristian Gheorghe ar trebui sa merga la Sibiu sau la Oradea si sa urmeze un curs de organizarea a unui festival de teatru. In ultimii ani acest festival de teatru din Galati, din punct de vedere al organizarii, a fost penibil. In plus de asta doar cu like&share pe facebook nu se promoveaza un festival sau un teatru destul de maricel cum e cel din Galati.

  Răspunde
  • Salut Dan, mulțumesc pentru comentariu. Se pare că nu ești la curent cu istoricul teatrului din Galați. Postul ocupat de Cristian Gheorghe, actualul director, a fost ocupat de acesta la finele anului 2012 sub formă de interimat, urmând ca pe 4 martie 2013 să fie scos la concurs și ulterior ocupat tot de acesta. Deci, ăsta ar fi primul Festival de Comedie organizat în totalitate de Cristian Gheorghe, așa că hai să ne informăm înainte de a arunca cu pietre. Plus de asta, eu am fost și la Festivalul de Comedie trecut și nu am fost deranjat de nici un capitol organizatoric.

   În ceea ce privește like & share pe Facebook, nu a cerut nimeni like & share. Asta arată încă odată lipsa de atenție la detalii. Am cerut doar share, iar asta pentru ca să vadă cât mai mulți potențiali sponsori faptul că încă mai există deschidere la sponsorizări. Adică, să ajut. Despre acest aspect trebuie să menționez următoarele: Nu Teatrul Dramatic Galați promovează pe Facebook, ci eu, în nume propriu și personal de blogger. Eu nu sunt nici actor și nici nu am vreo treabă cu teatrul din Galați. Sunt blogger, sunt om de online. E și normal să-mi promovez articolele pe Facebook, Twitter, Google+ sau alte rețele sociale. Asta am făcut mereu și o voi face în continuare, indiferent că este vorba despre o nouă lansare IT, testarea unui produs, un eveniment de familie, un eveniment cultural etc.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.