Router wireless bun

Vând router wireless bun și HDD extern de 1TB

Vând router wireless bun și HDD extern de 1TB! Ambele sunt în stare perfectă, iar HDD-ul nici măcar nu prea a fost folosit. Router-ul este un Asus RT-N56U cu dual band simultan, port USB pentru network storage, N600 și Gigabit. Despre el am scris la mine pe blog aici. Pe eMAG îl vedeți aici. Îl dau cu 300 lei. HDD-ul extern este fabricat de Seagate, are un design foarte plăcut, capacitate de stocare de 1TB, viteză USB 3.0 și compatibilitate atât cu Windows cât și cu Mac. Când a sosit, am zis două vorbe despre el aici. Pe eMAG îl găsiți de cumpărat aici. Îl dau cu 200 lei. Dacă sunteți interesați sau cunoașteți pe cineva interesat, eu pot fi contactat aici sau vedeți voi în dreapta Google+ și Facebook. Mulțumesc anticipat tuturor pentru un share la acest articol. Update: HDD-ul extern s-a dat. Rămâne valabilă oferta pe router-ul wireless.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

 • Laura Negoi

  Reply Reply 01/10/2013

  Ma bag eu la HDD.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 01/10/2013

   Ok Laura. L-am rezervat. Vrei să vin să ți-l aduc?

   • Laura Negoi

    Reply Reply 01/10/2013

    Nu stiu cum reusesc saptamana asta sa ma organizez. Poate reusim sa iesim la o bere mai aproape de weekend, sa facem predare/primire.

    • Gabriel Ursan

     01/10/2013

     Dacă vrei, îmi fac eu drum prin oraș azi. Îmi dai un mail cu unde și cum te găsesc.

 • D-Petre

  Reply Reply 01/10/2013

  Am dat share … spor la vanzare.

  Ce router ti-ai luat acum ?

 • Pato Basil

  Reply Reply 01/10/2013

  daca n-am fost pe faza…ma interesa HDD, dar daca l-a luat Laura e ok!

 • Cristi Paval

  Reply Reply 05/10/2013

  Deci hdd-ul e dat,nu?

Leave A Response

* Denotes Required Field