Ne vedem la Porția de Coaching

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Marți, 21 ianuarie 2014, Nicoleta Doina Radu ne servește o nouă porție de coaching de la 18:00 la 20:00. Totul se va desfășura ca și până acum la pub Yoobi Galați, aflat pe strada Domnească vis-a-vis de Winmarkt. Această ediție a porției de coaching va fi dedicată valorilor și obiectivelor, după cum ne spune și Doina pe blogul său. Tura asta mi-am propus să ajung și eu împreună cu soția, iar dacă vreți să urmăriți prezentarea Doinei, ne vedem acolo. În principiu, la acest eveniment poate fi venit orice pasionat de coaching și dezvoltare personală fără o notificare în prealabil, dar ar fi frumos să dați join și la evenimentul special creat pe Facebook (dacă ați primit invite).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend