Multumesc pentru urari

Mulțumesc pentru urările pe care le-am primit de ziua mea de nume. Pe 8 noiembrie se sărbătorește Sf. Mihail și Gavril, iar pe mine mă cheamă Gabriel. Așa cum ziceam pe Facebook, nu prea am putut răspunde la telefon pentru că am fost la un training. Însă am fost plăcut surprins să primesc urări de la foarte multe persoane. Vă mulțumesc. Unii din voi v-ați gândit în mod special la mine cu mesaj personalizat. Mă înclin.

2 comentarii la „Multumesc pentru urari”

 1. La multi ani din nou. Bere pe e-mail nu am primit. Nu-i bai (asa se zice la noi, in Ardeal).
  O sa rog si au proprietarul blogului sa ma ajute cu promovarea unui proiect (cursuri de sah pentru copii) al domnului Rusu Serban. Este vorba de http://www.lasaticopiiisajoacesah.ro. I-am facut eu (gratuit) un site.
  Fiul meu (Farcas Andrei-Gheorghe, pe atunci avand 5 ani) a participat la acele cursuri. Ma bate la sah de ma stinge ;) , „sterge pe jos cu mine”. ;) A luat si o cupa si medalie (locul 3).
  Incerc sa-l rasplatesc cumva pe acest om care, din dragoste de sah si copii, dupa ce vine de la serviciu sau la sfarsitul de saptamana, isi rapeste putinele ore libere si-i invata sah pe copii.
  Andrei este un baiat zburdalnic (eu obosesc doar uitandu-ma la el cat sare) ;) , dar la sah sta linistit.
  Pe aleea unde se juca, i se spunea Duracell, pentru multa lui energie. ;)
  Ca sa-si consume energia, eu l-am inscris la ce a vrut el (DOAR la ce a vrut el). Acum mai face engleza, scrima, dansuri (cu „Trupa Amicii”, http://www.trupaamicii.ro) si arte martiale (www.wutaokungfu.ro).
  O sa-mi spuneti ca sunt prea multe? Noi nu l-am obligat, l-am rugat sa renunte la unele, dar nu a vrut, il pasioneaza.
  Este la clasa pregatitoare, se pare ca activitatile extrascolare nu-i dauneaza, iar energie are in continuare.
  Ca sa revin (m-am laudat putin, dar taticul care are blogul stie cum este ;) , va rog sa ma ajutati cu promovarea cursurilor de sah pentru copii.
  Eu am mai multe site-uri, dar blog nu am facut, nu prea am timp).
  Multumesc!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.