Sondaj

Oameni buni, e doar un sondaj

Nu credeam că voi fi atât de aspru criticat pentru un simplu sondaj de opinie. Am întrebat și eu cititorii blogului meu cu cine vor vota la prezidențiale în 2014. Așa îmi trebuie. Nu am fost înjurat încă de mamă, dar am fost acuzat că mă implic în campania electorală. Doamne ferește! Nu voi opri sondajul. Nu voi ceda presiunilor. Însă mi se pare că unii oameni caută cearta și aspecte negative la orice. Recunosc că în acest moment nu-mi vine să mai votez cu nimeni. Dar voi merge totuși la vot. Pentru că mi-am promis mie însumi că voi merge la vot și nu mă voi opri din direcția asta. Am adăugat autentificare pe bază de cont Google la votarea în sondaj, ca să fie totul curat. În continuare garantez confidențialitatea fiecărui om care va vota în sondajul de pe blogul meu. Sondajul poate fi accesat aici. Rezultatele intermediare (din 800 de răspunsuri).Sondaj

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

12 Comments

 • Husdup Florin

  Reply Reply 08/11/2014

  Partea proasta e ca Ponta are sanse… o sa il voteze mortii, batranii carora le-a marit pensia si majoritatea din cei care au primit ulei si faina. Probabil pe blogul tau majoritatea sunt destul de tineri care intra, insa electoratul lui Ponta… majoritatea intre 50 si 67 de ani cu mai putin de 10 clase.

 • VGR

  Reply Reply 08/11/2014

  Sincer sondajul tau dovedeste inca o data ca net-ul traieste pe…net…Mai toti au impresia ca internetul nu este manipulat, cand de fapt este cel mai manipulat. Si ca sa ii raspund lui Florin, pe Ponta o sa il votez cel putin doua persoane cu peste 10 clase, sub 30 de ani, cu venituri cu mult peste media nationala, si care nu au primit nici unei, nici faina…Ce nu imi place la campania PDL + pnl ( mai mic ) si Johannis pe undeva pe acolo…este ca nu vine nimeni sa i-mi prezinte argumente pentru al vota pe Johannis, ci ca i-mi spun ca Ponta e rau….oare de ce?…Nu cumva ca Johannis e 0(zero), gol, cu doar 3 vorbe in lexic?..

  • Dan

   Reply Reply 09/11/2014

   Eu nu am văzut de ce spune PSD să-l votez pe ponta, în afara de minciuni (exemplu: doar ponta a redus taxele – în timpul guvernării lui au fost introduse 36 de taxe sau „doar ponta apară pensiile” – pe aia cu „… care unește” n-am înțeles-o, ce unește? Hoții în PSD, baronii împotriva DNA, parlamentarii corupți sau ce?. Ce a realizat omul asta? Dacă cineva spune ca iohannis e 0 sau se întreabă, înseamnă că habar nu are ce vorbeste…

 • DraceaDan

  Reply Reply 09/11/2014

  Eu ți-am zis că blogul e ”virusat cu postaci”.

  Sau te referi la cititori fideli?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/11/2014

   Postaci, probabil :)

   • cKy

    Reply Reply 09/11/2014

    La ce te asteptai in plina campanie si postaci platiti?

    • DraceaDan

     09/11/2014

     La postaci și postări Pro-x spuse cu mult pathos :)))

     Mai bine nu posta :P.

     Noile forme de propagandă și agitație politică în era digitală, postările plătite și postacii de partid.

 • Adi

  Reply Reply 09/11/2014

  Sondajele pe net sunt irelevante :D

 • Daniel

  Reply Reply 09/11/2014

  Gabi presedinte :D

 • Popa IOan Lucian

  Reply Reply 09/11/2014

  Eu la Bucuresti am rezolvat cu votul. Am pus pe avizierul de la intrare,la loc vizibil un anunt mare care suna cam asa: Cine voteaza cu ponta ca ii stiu pe aia.am sa las robinetul deschic la baie si plec in convediu 10 zile.

 • daniel

  Reply Reply 09/11/2014

  Votez iohannes

 • VGR

  Reply Reply 10/11/2014

  Uite cum aflu ca habar nu am ce vorbesc….si ca ma plateste PSD-u’ si eu nu stiu….Vreau banii!!! :)

Leave A Response

* Denotes Required Field