Oameni buni, e doar un sondaj

Nu credeam că voi fi atât de aspru criticat pentru un simplu sondaj de opinie. Am întrebat și eu cititorii blogului meu cu cine vor vota la prezidențiale în 2014. Așa îmi trebuie. Nu am fost înjurat încă de mamă, dar am fost acuzat că mă implic în campania electorală. Doamne ferește! Nu voi opri sondajul. Nu voi ceda presiunilor. Însă mi se pare că unii oameni caută cearta și aspecte negative la orice. Recunosc că în acest moment nu-mi vine să mai votez cu nimeni. Dar voi merge totuși la vot. Pentru că mi-am promis mie însumi că voi merge la vot și nu mă voi opri din direcția asta. Am adăugat autentificare pe bază de cont Google la votarea în sondaj, ca să fie totul curat. În continuare garantez confidențialitatea fiecărui om care va vota în sondajul de pe blogul meu. Sondajul poate fi accesat aici. Rezultatele intermediare (din 800 de răspunsuri).Sondaj

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Oameni buni, e doar un sondaj”

 1. Eu la Bucuresti am rezolvat cu votul. Am pus pe avizierul de la intrare,la loc vizibil un anunt mare care suna cam asa: Cine voteaza cu ponta ca ii stiu pe aia.am sa las robinetul deschic la baie si plec in convediu 10 zile.

  Răspunde
 2. Sincer sondajul tau dovedeste inca o data ca net-ul traieste pe…net…Mai toti au impresia ca internetul nu este manipulat, cand de fapt este cel mai manipulat. Si ca sa ii raspund lui Florin, pe Ponta o sa il votez cel putin doua persoane cu peste 10 clase, sub 30 de ani, cu venituri cu mult peste media nationala, si care nu au primit nici unei, nici faina…Ce nu imi place la campania PDL + pnl ( mai mic ) si Johannis pe undeva pe acolo…este ca nu vine nimeni sa i-mi prezinte argumente pentru al vota pe Johannis, ci ca i-mi spun ca Ponta e rau….oare de ce?…Nu cumva ca Johannis e 0(zero), gol, cu doar 3 vorbe in lexic?..

  Răspunde
  • Eu nu am văzut de ce spune PSD să-l votez pe ponta, în afara de minciuni (exemplu: doar ponta a redus taxele – în timpul guvernării lui au fost introduse 36 de taxe sau “doar ponta apară pensiile” – pe aia cu “… care unește” n-am înțeles-o, ce unește? Hoții în PSD, baronii împotriva DNA, parlamentarii corupți sau ce?. Ce a realizat omul asta? Dacă cineva spune ca iohannis e 0 sau se întreabă, înseamnă că habar nu are ce vorbeste…

   Răspunde
 3. Partea proasta e ca Ponta are sanse… o sa il voteze mortii, batranii carora le-a marit pensia si majoritatea din cei care au primit ulei si faina. Probabil pe blogul tau majoritatea sunt destul de tineri care intra, insa electoratul lui Ponta… majoritatea intre 50 si 67 de ani cu mai putin de 10 clase.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.